ANIOS psychiatrie - afdeling opname PG - Castricum

Castricum

BKV
  • BKV870 vacatures
  • Junior niveau
  • Vast/tijdelijk contract
  • 32 - 36 uur
  • Bonusregeling, Vakantietoeslag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Spreekt dit jou aan?

BKV zoekt in regio Zuid-Holland een arts die passie heeft voor gerontopsychiatrische problematiek. Geïnteresseerd? Lees dan verder!


Jouw nieuwe baan

Als basisarts ga je werken op de afdeling opname gerontopsychiatrie (GP). Samen met jouw team houd jij je bezig met de ontwikkelingen binnen de ggz.

Jouw takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Je voert opnamegesprekken en doet somatisch onderzoek.
  • Je vraagt aanvullende diagnostische onderzoeken aan.
  • Je behandelt cliënten en voert familiegesprekken onder supervisie van de psychiater. 
  • Je registreert en documenteert in EPD.
  • Je coördineert de somatische zorg en participeert in voorwacht- en bereikbaarheidsdiensten.
Jouw nieuwe werkplek

Je gaat aan de slag op de afdeling opname PG waar je cliënt- en resultaatgericht te werk gaat. De opnameduur varieert van enkele weken tot maximaal één jaar. Daarbij wordt er gekeken of de cliënt weer naar huis kan met nazorg en ondersteuning vanuit onze ambulante teams of dat opname in bijvoorbeeld een verzorgings- of verpleeghuis nodig is. De opname kan vrijwillig plaatsvinden, maar ook gedwongen.

Binnen het multidisciplinair en zelf organiserend team werk je nauw samen met het verpleegkundig team, een AIOS, drie psychiaters, een GZ psycholoog, een maatschappelijk werker, muziektherapeut en een transferpunt-verpleegkundige.


Wat breng je mee?

Uiteraard ben je afgestudeerd als basisarts en ingeschreven in het BIG-register. Aantoonbare werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg is gewenst. Je hebt uitstekende communicatieve eigenschappen, waarbij je inzicht hebt op je eigen functioneren en hierop kan reflecteren. 

Je kunt zelfstandig en resultaatgericht werken en hebt doorzettingsvermogen. Daarnaast ben je bereid wetenschappelijke ontwikkelingen binnen het vakgebied te volgen. Een gezonde dosis humor wordt hier dus ook erg gewaardeerd.


Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden waaronder de salariëring zijn volgens cao ggz, conform FWG 65. Jouw salaris bedraagt minimaal 4.138 euro tot maximaal 5.553 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Het betreft een functie van 32 tot 36 uur per week.

Er heerst een goede georganiseerde opleidingscultuur. Ook ontvang 8 procent vakantietoeslag en 8,33 procent eindejaarsuitkering. 


Verdere informatie

Reageer via de website of stuur een mail naar Suzanne via [email protected] Je mag ook een bericht sturen via WhatsApp: +31 6 – 34 55 47 72.

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Geef jouw baanwensen door via de job alert, dan ontvang je passende vacatures.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.138 - € 5.553 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn BKV: al sinds 1997 hét bureau in de zorg. Wij helpen zorgprofessionals bij het vinden van een baan en zorgorganisaties met het invullen van hun vacatures. En zo willen wij, samen met jou, de zorg in binnen- en buitenland verbeteren. Door onze jarenlange ervaring in de zorg weten wij precies wat er waar speelt. En deze kennis zetten wij graag in om jou te helpen bij jouw loopbaan of capaciteitsvraagstuk(ken). Wat kunnen we voor jou betekenen?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ANIOS in Castricum Bekijk alle soortgelijke vacatures