Verkoopmedewerker vis - Delft

Delft

Luba
 • Luba
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Als medewerker vis bij deze horecagroothandel, ben jij het visitekaartje van deze afdeling. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. De kwaliteit van het product is erg belangrijk en, samen met jouw collega's, zorg jij ervoor dat deze kwaliteit optimaal is. Jij verkoopt een breed assortiment aan visproducten en zorgt voor goede tips en adviezen over deze producten richting de klant. Je fileert en portioneert de dagelijkse aanvoer van verse vis. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede winkelpresentatie, bijvullen van producten en maak je bestellingen klaar. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat de afdelingen weer schoon en netjes is voor de volgende dag. 


Over het bedrijf

Dit gave bedrijf is een internationale horeca groothandel. Met 18 vestigingen in Nederland en 2 in België bieden zijn een totaal oplossing voor de horeca. In een enthousiast team van chauffeurs en magazijnmedewerkers zorg jij elke dag voor tevreden klanten. Binnen dit bedrijf staat jouw tevredenheid voorop. Een tevreden medewerker betekent immers een tevreden klant. De medewerkers bij dit bedrijf krijgen bijvoorbeeld de vrijheid om zelf hun rooster in te plannen. Kan jij je hierin vinden? Dan is dit dé werkgever voor jou! Daarnaast verzorgt jouw toekomstige werkgever diverse trainingen, om jou zoveel mogelijk kennis over producten bij te brengen en jij jouw klanten goed te woord kan staan bij vragen. Tot slot zijn er binnen deze grote organisatie genoeg doorgroeimogelijkheden naar andere functies of locaties.


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!


Functie eisen
 • Je hebt een grote passie voor vis en draait je hand niet om voor het fileren van verse vis
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie of je wilt dit vak graag leren
 • Je hebt een servicegerichte instellen en helpt en adviseert klanten graag
 • Je bent flexibel inzetbaar en kan om 4:00 uur starten (ook af en toe op zaterdagen) 
Wat wij bieden
 • Je komt te werken in een enthousiast team, waar werkplezier erg belangrijk is en goede service richting hun klanten bovenaan staat 
 • Een dynamische werkplek met veel variatie in jouw werkzaamheden 
 • Veel leuke personeelsactiviteiten zoals bijvoorbeeld personeelsuitjes, dartavonden en barbecues
 • Een salaris op basis van de cao-groothandel in horecaproducten

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 12,00 p/u
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verkoopmedewerker in Delft