+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
6 dagen geleden geplaatst | 3x bekeken

Junior RGS planvormer Den Bosch Multiselect

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect

Multiselect
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever
 • 208 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Als junior RGS planvormer regio Den Bosch ben jij samen met jouw collega-planvormers, calculators en inspecteurs een belangrijke spil binnen het bedrijf. De werkzaamheden die je kunt verwachten tijdens en na je inwerkperiode op het hoofdkantoor:

 • Je vertaalt de strategie en kaders van klanten naar de beste onderhoudsscenario's tegen een reële prijs. Dit doe je op basis van gesprekken met de klanten en collega's, inventarisaties bij onderaannemers en inspecties van het vastgoed.
 • Een helder advies uitbrengen, waarmee de klant uiteindelijk een goede keuze kan maken
 • Opdracht? Dan kom je op basis van jouw advies tot onder meer een meerjarenbegroting en werkplan, zelfstandig of in overleg met collega's
 • in de uitvoeringsfase ben je een belangrijke vraagbaak voor de projectleider, waarbij je als het nodig is ook projectlocaties bezoekt.
Functie eisen
 • - minimaal mbo 4 niveau bouwkunde
 • -  aantoonbare ervaring met RGS (Resultaat Gericht Samenwerken) 
 • - affiniteit met verduurzaming van bestaand vastgoed
 • - kritische en analytische blik
 • - goede communicatieve en coachende vaardigheden


Bedrijfsomschrijving

Ben jij die junior RGS planvormer die door jouw doordachte keuzes in de voorbereiding van ieder project een succes weet te maken? Word jij helemaal warm van gecompliceerde onderhoudsvraagstukken? Dan hebben wij jouw nieuwe stap in je carrière al in de aanbieding voor je!Hoe vullen we het onderhoud aan de buitenschil van een seniorencomplex zo goed mogelijk in? Wat is er nodig om de gevels van tientallen eengezinswoningen uit de jaren 70 te verduurzamen? Als junior RGS planvormer help jij collega's, klanten en uiteindelijk bewoners van sociale huurwoningen of zorgwoningen vooruit door jouw advies aan onze opdrachtgevers (corporaties of zorgorganisaties). Grip op de kosten, efficiënte werkprocessen, een kortere doorlooptijd en hogere klanttevredenheid: dit is waar jij werkplezier uit haalt!In de initiatieffase ben je het aanspreekpunt voor een aantal vaste partners met wie je langdurige relaties opbouwt. Jouw doel? De gestelde kaders en vraagstukken vertalen en uitwerken naar de beste onderhoudsaanpak. Onze opdrachtgever is een gerenommeerd vastgoedonderhoudsbedrijf dat al decennia actief is is in de wereld van het vastgoedonderhoud. Een regionale, innovatieve en vooruitstrevende partner voor vele woningcorporaties en zorginstellingen. Renovatie, verduurzaming, planmatig onderhoud, service, mutatie en brandveiligheid is waar men zich op richt. Een ideale mix van activiteiten om alle partners optimaal te bedienen en ontzorgen.Heb jij ervaring met of jij de stap maken naar het voortraject? In de omgeving van Den Bosch bieden wij jou de functie van junior RGS planvormer. In deze functie ben jij de verbindende factor tussen de verschillende partijen gedurende het voortraject en zorg je voor een vlekkeloze overgang naar de uitvoering. Jij bent nieuwsgierig, kwaliteitsgericht en je bent helder in je communicatie. Daarnaast heb jij een sterk analytisch vermogen en heb je geen enkele moeite met tijdsdruk. Ben jij toe aan een vervolgstap in je carrière? Dan komt Ewout Viergever graag met je in contact. Je bereikt hem op  06- 20 91 56 99 of stuur een mail naar [email protected]
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in