+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
6 dagen geleden geplaatst | 9x bekeken

Adviseur Ecologie Den Bosch Multiselect

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiselect

Multiselect
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
  • 208 openstaande vacatures

Vacaturedetails

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

We hebben geen omkaderde werkzaamheden of taken, maar zo zou jouw dag eruit kunnen zien: Je onderzoekt de ene dag de effecten van waterbergende maatregelen op omliggende natuur en de volgende dag adviseer je over de te volgen ecologische projectstrategie in complexe integrale projecten met uiteenlopende belangen. Denk aan de herinrichting van wegen, de ontwikkeling van vakantieparken, nieuwe woonwijken of industrieterreinen en de realisatie van natuuropgaven.

Als Adviseur Ecologie houd je je voornamelijk bezig met het onderdeel soortbescherming (Wet natuurbescherming) en aanverwante vraagstukken op het gebied van natuur, biodiversiteit en leefomgeving. Je hebt ervaring met  verkennende onderzoeken (quickscans), organiseert of voert zelf soortgerichte onderzoeken uit en je bent in staat om dit proces tot aan een eventuele ontheffing en uitvoering te begeleiden. 


Functie eisen

Heb jij je Hbo diploma richting Bos- & Natuurbeheer, Land- en Watermanagement, Aquatische Ecotechnologie of vergelijkbaar afgerond? Heb jij een passie voor de natuur en aantoonbare ervaring binnen de Ecologie? Werk jij graag in integrale projectteams én ben jij in staat om proactief te adviseren in natuurbeleid? 

Dan is dit jouw baan!Bedrijfsomschrijving

Zoek je een mooie en brede rol binnen de energietransitie en CO2-reductie, biodiversiteit, de Omgevingswet, klimaatverandering, gezondheid en bewegen en circulaire economie, natuur en de leefomgeving.In deze functie komen thema's als duurzaamheid en klimaatadaptatie ruimschoots aan bod binnen vraagstukken gericht op het versterken van de biodiversiteit of het creëren van robuuste natuur in een gebied. Wil jij mee bedenken hoe de inrichting van de toekomst moet zijn?Ben jij de persoon die deze rol gaat invullen? Neem dan contact op met Ramon Kops voor verdere vragen en om te reageren. Ramon is te bereiken op 0647049421 voor een gesprek of WhatsApp. Je CV kun je mailen kan naar [email protected]
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in