Fulltime logistiek medewerker expeditie in Uden - Den Bosch

Den Bosch

YoungCapital
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
Als fulltime logistiek medewerker expeditie in Uden kan je per direct aan de slag in een afwisselende functie. Jij bent samen met jouw collega's bezig met het verwerken van orders en het inpakken hiervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het in- en uitladen van vrachtwagens en het juist opslaan van de goederen. Een erg diverse functie dus! Naast dit alles ben je continue bezig met het schoon, opgeruimd en veilig houden van jouw werkplek.

Het bedrijf
Het bedrijf helpt klanten bij de praktische uitvoering van marketingcampagnes en webshoplogistiek. In totaal werken er 100 betrokken collega's bij dit ambitieuze bedrijf. Je komt te werken in een jong team waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en ook de mogelijkheid hebt om door te groeien. Dankzij de korte lijnen en het persoonlijke contact binnen dit bedrijf kunnen de klanten altijd rekenen op de juiste hulp. Voel jij je thuis in een jong en ambitieus team? Dan is de functie Logistiek medewerker expeditie perfect voor jou. 

Werktijden
Je bent werkzaam in dagdienst tussen 08:00 en 17:00.


Wat wij bieden
  • Een goed salaris van €11,87 per uur;
  • Je komt te werken in een jong en ambitieus team;
  • Je krijgt veel verantwoordelijkheid;
  • Mogelijkheid om door te groeien.
Wat wij vragen:
  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Je beschikt over ervaring en/of affiniteit met een logistieke omgeving.
  • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband en onder tijdsdruk te functioneren.
Solliciteren
Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,87 p/u
Bedrijfsomschrijving YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren. Zo helpen we u vernieuwen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Den Bosch