Magazijnmedewerker dagdiensten - Den Bosch

Den Bosch

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Geen nachtdienst, orderpicker of bijbaan, maar werk als magazijnmedewerker dagdienst waarbij jij verantwoordelijk bent voor het logistieke proces. Jij weet alles van stickeren, inpakken en sorteren. Omdat het gaat om grote verpakkingsmachines worden deze per heftruck verplaatst. Heb je nog geen heftruckcertificaat? Geen probleem, deze kan je via ons behalen! 


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Zo ben jij hoofdverantwoordelijke voor het verzendklaar maken van vacuüm verpakkingsmachines. Een doos is hiervoor niet genoeg, dus bouw je een bekisting van hout in elkaar. Dit gaat niet via een handleiding maar bedenk je volledig zelf. 
Ook zorg je ervoor dat de machines worden ingeladen in vrachtwagens. Dit wordt gedaan met een heftruck. Nog geen certificaat? Geen probleem! Deze kan je behalen op onze kosten. Tot slot zorg je ervoor dat alle inkomende en uitgaande goederen op de juiste manier verwerkt worden in het systeem. Al met al, een mooie, afwisselende functie waarbij je in de avonden en weekenden lekker vrij bent. Jouw werkdagen beginnen om 7.30 uur en eindigen om 16.30 uur. En op de vrijdagen ben je zelfs al klaar om 14.30 uur! 


Jouw toekomstige werkgever

Het gaat om een fijn en gemoedelijk bedrijf aan de rand van Den Bosch.
Met een gezellig team van ongeveer 25 collega's werk je in de productie of de logistiek. Zo bouwen ze diverse vacuümverpakkingsmachines voor bedrijven in Nederland, maar ook 90 andere landen wereldwijd! Hun doel is om nummer één te worden in de vacuümverpakkingsmachines en hier steeds in te blijven groeien. 
De organisatie is te omschrijven als oprecht, eerlijk, gemoedelijk en openhartig. En nu zijn ze hard op zoek naar een nieuwe collega die graag wilt helpen bij het logistieke proces. 


Wat wij jou bieden 
  • Salaris vanaf €12,96 bruto per uur;
  • Bij goed functioneren een baan voor de lange termijn;
  • Werk bij een oprecht en enthousiast bedrijf;
  • Elke vrijdag wordt afgesloten met een gezellige vrijdagmiddagborrel;
  • Werk bij een organisatie die oog heeft voor jou;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% bruto vakantiegeld.
Jouw profiel
  • Je hebt een heftruck certificaat of wil deze graag behalen; 
  • Je weet van aanpakken;
  • Goed Nederlands te woord en geschrift. 
Solliciteer!

Spring jij volgende week op de heftruck? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! Vragen of wil je liever even bellen? Dan ben ik, Lieke bereikbaar op 06-86806022 of mail naar [email protected] Ben ik niet bereikbaar? Bel dan naar 073-2008088 mijn collega's Maarten, Gijs en Roy helpen je graag verder! 

Kijk hier voor onze andere openstaande vacatures.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 12,96 p/u
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Den Bosch