Magazijnmedewerker | Den Bosch - Zaltbommel - Oss - Drunen - Boxtel

Den Bosch

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben je klaar met school, heb je een tussenjaar of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Probeer het dan eens in de logistiek!

Er zijn veel verschillende opties en voor iedereen wel een passende baan!

Werkzaamheden, werktijden en een salaris naar jouw zin? Dat is perfect toch?

Waar wacht je dan op? Solliciteer!


WAT GA JE DOEN?

Ben jij je aan het oriënteren op de arbeidsmarkt, maar weet je nog niet zo goed wat je wil? Probeer het dan eens in de logistiek! Wij van Logistic Force Den Bosch geven je de kans om overal eens rond te kijken en erachter te komen wat het beste bij je past. Houd je van veel afwisseling in het werk of wil je je juist op één taak richten? Werk je graag in dagdienst of liever in ploegen? Ben je graag fysiek bezig of laat je liever machines het zware werk voor je doen? Dit is allemaal mogelijk!

Wij hebben veel opdrachtgevers in Den Bosch, maar ook in Oss, Vught, Helvoirt, Boxtel, Nieuwkuijk, Vlijmen, Heusden, Hedel en Zaltbommel.

Tegenwoordig zijn de verdiensten in de logistiek goed en kun je ook een goed salaris verdienen. Bij Logistic Force kun je ervoor kiezen om wekelijks of per 4 weken betaald te krijgen. Ook reiskosten worden netjes aan je betaald.

Geef ons jouw wensenlijstje door en wij zoeken voor jou de juist passende baan!

Interessant? Solliciteer dan nu en dan zien wij jou snel!


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?
  • Een brede glimlach op je gezicht, jij blijft altijd positief!
  • Flexibele werkinstelling 
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
HOE WE JE TERUGBETALEN?

Op 1000 en 1 manieren. Bij Logistic Force geloven we in krachtige mensen. Hoe je dat terugziet? Er is persoonlijke aandacht en oprechte waardering. Om te beginnen met een eerlijk salaris maar dat is niet meer dan logisch, toch? Daarnaast zijn er de 'extraatjes'. We investeren in jouw toekomst. Heb jij de ambitie om door te groeien in je vak? Je zou niet de eerste zijn die via onze eigen Academy bijvoorbeeld een hef- of reachtruck certificaat behaald. Als jij de ambitie hebt helpen wij je op weg naar jouw betere baan!

Iets voor jou? Waar wacht je dan op? Solliciteer!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Den Bosch