+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

International Field Service engineer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jobcenter

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Over de opdrachtgever:
Onze opdrachtgever in Deventer is een leverancier van machines voor voedingsmiddelen- en drankindustrie en biedt een breed scala aan andere procesindustrieën. Zij leveren aan meer dan 50 landen. Een van hun disciplines zijn Liquid and Powder Technologies. Hierbij moet je denken aan machines en machineonderdelen die bijvoorbeeld in een fabriek van melkpoeder worden gebruik, van pompen tot drogers en afsluiters.

De landklanten van onze opdrachtgever zijn vooral grote multinationals met fabrieken in Azië, Europa, Zuid-Amerika en Afrika.


Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Voor de Service Branche International Service Support, zijn wij op zoek naar een Field Service Engineer.

Als Field Service Engineer ben je verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan industriële koelinstallaties. In deze functie werk je zowel aan Koeltechnische Installaties op het land als aan boord van schepen in binnen- en buitenland. De klanten aan land zijn veelal grote multinationals met fabrieken in Europa, Azië, Afrika, en Zuid-Amerika. De wereldwijde marine operatie van onze opdrachtgever richt zich voornamelijk op de visserij- en cruise-industrie. Naast de onderhoudswerkzaamheden die door de Service Branche worden uitgevoerd, levert de organisatie ook Spare Parts en word je als Field Service Engineer ingezet voor de realisatie van Service Projecten.

Je taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:
- Het bespreken van de conditie van de installaties met de klant;
- Het zelfstandig uitvoeren van inspecties en onderhoud;
- Het naleven, opvolgen en aanspreken van collega's betreft het preventief toepassen van (veiligheid)voorschriften, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en het toepassen van procedures;
- Je werkt nauw samen met het kantoorpersoneel om de benodigde technische informatie te verkrijgen.
- Het verzamelen van informatie, beoordelen van de relevantie van informatie en het zelfstandig analyseren van de probleemsituatie;
- Je maakt gebruik van beschikbare electrical diagrams, P&ID's, en handleidingen om storingen op te lossen;
- Het invoeren van data met betrekking tot werkrapporten, urenstaten, materiaalverbruik, het logboek, en installed base;
- Het adviseren over upgrades, het voorkomen van storingen, de voortgang van serviceprojecten en de eventueel te nemen maatregelen.


Functie eisen

Waar zijn wij naar op zoek?
Voor de positie als Field Service Engineer is het van belang dat je een opleiding op MBO niveau 4 of gelijkwaardig hebt afgerond. Daarnaast heb je enkele jaren ervaring in de Industriële Koeltechniek en spreek je de Engelse taal. Ook ben je in het bezit van een VCA-VOL certificaat en een F-gassen veilig handling certificaat (STEK).

Voor deze functie zoeken we iemand die creatief is in het bedenken en uitvoeren van technische oplossingen in moeilijke omstandigheden. Je bent zeer zelfstandig en bent flexibel met betrekking tot werktijden en veelvuldig reizen. Verder ben je bereid om opleidingen te volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Je bent vakbekwaam op het gebied van mechanisch en elektrisch demonteren en monteren van componenten en onderdelen bij koelinstallaties. Denk aan het repareren van verbindingen door middel van solderen en/of lassen en het omgaan met verschillende handgereedschappen. Je streeft naar een vlotte, efficiënte en persoonlijke dienstverlening naar de klanten toe. Dit realiseer je door tijdens je werk aan de behoeften van de klant voldoen.

Tot slot omschrijf je jezelf als een werknemer met een proactieve en professionele houding, een relatiebouwer, sociaal en communicatief. Je bent namelijk flexibel en bereid om een stapje extra te zetten met eigen verantwoordelijkheid. Daarbovenop ben je een team player en kan ook alleen werken.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op: 0570 66 59 22

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in