Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
4 dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Informatie analist | Den Bosch Den Bosch • Enexis

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Enexis

Enexis
  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Vacaturedetails

  • € 3.631 - € 5.187 p/m
  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Als IT Informatieanalist bij Enexis vertaal je de behoeften binnen content management naar nieuwe IT-oplossingen of verbetervoorstellen, die passen binnen onze transitie- en doelarchitectuur. Je ontwerpt ze op basis van grondige analyses. De keuzes die je op basis van je analyses maakt onderbouw je desgewenst helder. Zie je toch nog verbetermogelijkheden op het gebied van efficiency, beheersbaarheid of continuïteit, dan voer je deze door. Daarnaast zorg je voor functionele specificaties, die iedereen waar je mee samenwerkt begrijpt. Je legt de behoeften doorgaans vast in de vorm van een user story en weet welke acceptatiecriteria daarbij van belang zijn. Tevens werk jij mee aan het GGDE project (Gebruik Gestructureerde Documenten Enexis) om Documentum uit te faseren en documenten naar SharePointOnline te brengen.

Hoe beter je je werk doet, hoe sneller onze ICT Teams applicaties kunnen maken of aanpassen. Daarom gaan we ervoor zorgen dat je in korte tijd alles weet over ons businessproces en de huidige ICT-oplossingen. Met die kennis op zak kun je onze analisten en procesengineers helpen om hun exacte wensen helder te krijgen en te documenteren. Je maakt deel uit van een Agile team en werkt volgens de SAFe principeFunctie-eisen

Een initiatiefrijke duizendpoot die zich in een Agile team als een vis in het water voelt en met plezier functionele ontwikkel- en beheerwerkzaamheden oppakt. Zelfs binnen een complex ICT-landschap. Door je brede blikveld, klantgerichtheid en analytische kwaliteiten sla je gemakkelijk een brug tussen de organisatie en je collega's van ICT. Net als wij omarm je daarbij innovatieve oplossingen. Je bent gedreven en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen. Bovendien werk je gemakkelijk zelfstandig, maar ook in teamverband. Heb je iemands hulp nodig? Dan zoek je die collega eenvoudigweg op.

Verder heb je:

- een hbo- of wo-diploma in Informatica of Bedrijfskunde;

  • liefst drie jaar werkervaring in een complexe ICT-omgeving;
  • ervaring met ITIL V3-processen voor complexe systemen en IT-infrastructuur.
  • Min. 2 jaar kennis en werkervaring t.a.v. Documentum en SharePointOnline
Aanbod

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  

Een bruto maandsalaris tussen de € 3.631,- en € 5.187,-op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  
8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.   
Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 


Zijn wij een match?  
We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit: een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.  

Let op: vanwege onze veiligheidsvoorschriften is het bij al onze functies verplicht om Nederlands taalniveau C1 te lezen, spreken en schrijven. 

Sollicitatieprocedure  

Wanneer je solliciteert ontvang je per e-mail meer informatie over hoe de procedure eruit ziet.  

Interesse? Solliciteer direct via de solliciteer-button. Vragen? Neem gerust contact op met Valesca Waleson, Corporate Recruiter.

Bedrijfsomschrijving

De afdeling ICT Platforms en Contentmanagement heeft tot doel de ICT dienstverlening op het hoogste niveau te krijgen voor de ICT businesspartners en haar klanten. De afdeling bestaat uit ongeveer 25 medewerkers die activiteiten uitvoeren op het gebied van Office 365, RPA, Sharepoint, Documentum etc. De samenwerking is intensief en collegiaal. Men houdt van een uitdaging, de verbinding te maken en gezamenlijk tot resultaat te komen. De de way of working is agile/SAFe. Er zijn in totaal 3 agile teams verantwoordelijk voor alle producten en diensten van Platforms en services. Natuurlijk willen wij het vieren van succes niet vergeten!Medewerkers en de verschillende ICT teams werken door heel Nederland, op verschillende standplaatsen. Al sinds jaar en dag beschikt de organisatie over uitstekende communicatiemiddelen waardoor de balans tussen kantoor- en thuiswerken net zo goed is als tussen elkaar digitaal of fysiek zien.Wij zoeken een fijne en enthousiaste collega die het team komt versterken. Een team dat met volle inzet en overtuiging de ICT gebruikers wil helpen met hun uitdagingen!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in