30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
7 dagen geleden geplaatst • 6x bekeken

Data analist Omgevingswerk Den Bosch • Matchd

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • 35 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Startdatum: 01-11-2022
Einddatum: 31-01-2023
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: 07-10-2022 om 09:00 uur

Opdrachtomschrijving
Wij willen graag een tweeledigheid van de opdracht toelichten.

 • De eerste helft van 2023 gaat een collega met pensioen. Hij vervult momenteel de analisten rol voor met name de sector Stadsontwikkeling met focus op de implementatie van de Omgevingswet. Belangrijk is om zijn waardevolle kennis goed te borgen binnen de afdeling SIM SO-SB, en tevens binnen vakafdelingen van Stadsontwikkeling.  
 • De Eerste Kamer heeft een motie aangenomen die oproept om vast te houden aan 1 januari 2023 als invoeringsdatum voor de Omgevingswet. De gemeente 's-Hertogenbosch volgt deze koers, wij gaan ervan uit dat de Omgevingswet per 1 januari 2023 ingaat. Een van de belangrijke onderdelen is het oefenen van de werkprocessen met onze nieuwe systemen die op de landelijke voorziening van het Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) aansluiten. De ondersteuning voorafgaand aan, tijdens en na de livegang van het DSO gaat extra capaciteit vragen van de afdeling Sector Informatie Management (SIM).  

De persoon die we zoeken voor bovenstaande opdrachten, moet ook bereid zijn om overige algemene werkzaamheden uit te voeren in de rol van analist/beheerder.  

Gemeente 's-Hertogenbosch
Met haar 150000 inwoners is ’s-Hertogenbosch een dynamische stad. Een stad waar mensen zich thuis voelen. Geliefd om haar gezichtsbepalende cultuurhistorie, om haar Bourgondische levendigheid. Een stad met een sterke identiteit en een modern, dynamisch en bedrijvig karakter. Een ontmoetingsstad bij uitstek. Wie 's-Hertogenbosch bezoekt, ontmoet dynamiek en gezelligheid.Wat hebben we je te bieden?Werken in ’s-Hertogenbosch betekent werken in een inspirerende omgeving. Een prettige werkomgeving is van invloed op het plezier waarmee mensen werken. Dat heeft weer een positieve invloed op de kwaliteit en kwantiteit van het werk. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel.

We bieden je graag de ruimte om te groeien in je werk en om door te groeien naar een andere functie. Hiervoor hebben we veel opleidingsfaciliteiten en kun je allerlei cursussen volgen. Je leidinggevende ondersteunt en coacht je daarbij.Functie-eisen

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding;
 • Beschikt over een diploma Business IT & Management, Bedrijfskunde, Informatiemanagement of vergelijkbare opleiding;
 • Ervaring in het fysieke domein van een gemeentelijke organisatie;
 • Werkervaring in de relatie met Omgevingswet;
 • Je weet welke maatschappelijke opgaves er spelen binnen gemeente 's-Hertogenbosch;


Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP'ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren.

Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in