+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
12 dagen geleden geplaatst • 17x bekeken

Webapplicatiebeheerder emissies | Den Haag Den Haag • Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.028 - € 4.247 p/m
 • 30 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Webapplicatiebeheerder emissies
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)

Functieomschrijving
Heb jij hart voor het klimaat en heb je verstand van webapplicaties? We zoeken iemand die graag vragen van gebruikers (veelal bedrijven) van de applicatie beantwoordt en die het leuk vindt om verbeteringen van de applicatie door te voeren. Lees gauw verder of onze openstaande positie van webapplicatiebeheerder emissies iets voor jou is.

Waar ga je aan de slag?
Het RIVM is samen met kennispartners verantwoordelijk voor de Emissieregistratie. De Emissieregistratie registreert jaarlijks de emissies van alle relevante Nederlandse bronnen, dit zijn veelal bedrijven. De Emissieregistratie berekent de meeste emissies zelf en controleert jaarlijks aangeleverde bedrijfsemissies. Ook worden er jaarlijks rapporten gemaakt volgens internationale afspraken. Onze afdeling Stoffen Monitoring en Onderzoek Stikstof werkt met een team van ongeveer 15 mensen aan de Emissieregistratie. Daarnaast zijn we ook verantwoordelijk voor consistente en wetenschappelijk onderbouwde stikstofgegevens. Binnen de Emissieregistratie is het elektronisch milieujaarverslag (e-MJV) een belangrijke bron. Hiervoor zoeken wij een collega.

Wat is jouw uitdaging?
Het e-MJV is een beveiligde en afgeschermde webapplicatie waarmee bedrijven hun rapportage over industriële emissies opstellen en indienen. De gegevens worden, na goedkeuring door de beoordelende instantie in verschillende Europese rapportages gebruikt.
 • Jij bent verantwoordelijk voor het accuraat en tijdig beantwoorden van tweedelijns technische vragen aan de helpdesk van het e-MJV;
 • Je houdt de kwaliteit van de e-MJV applicatie hoog door middel van het aanleveren van verbeterissues uit de helpdesk, je lost issues op en doet (regressie) testen van de applicatie;
 • Je bent ook verantwoordelijk voor het actueel houden van de teksten van de e-MJV website in overleg met de projectleider e-MJV;
 • Je houdt het bij het e-MJV horende bedrijvenbestand in Filemaker actueel;
 • Je draagt actief bij aan organisatorische zaken met betrekking tot het e-MJV, zoals het verzorgen van mailings aan bedrijven.
 • Daarnaast ben je ook werkzaam binnen andere onderdelen van de Emissieregistratie. Welke werkzaamheden dit zijn hangt mede af van wat je meebrengt en wat jouw interesse heeft.
Uniek aan deze baan
Als IT’er kun je met deze baan echt iets betekenen voor de maatschappij op het gebied van milieu. Samen schetsen we een onafhankelijk, betrouwbaar en trendmatig beeld van de emissies van Nederland en zijn daarmee de betrouwbare adviseur voor de overheid, professionals én burgers. Kwaliteit, integriteit en onafhankelijkheid staan centraal.

In ons team staan we voor elkaar klaar. Daarnaast zijn er een groot aantal externen van andere kennisinstellingen waarmee we samen de Emissieregistratie vormen. Dit zijn allen bevlogen mensen met een passie om elk jaar de emissiegegevens van Nederland tijdig op te leveren.


Functie-eisen

Dit neem je mee
We verwachten niet dat je meteen al alles weet, maar wel dat je veel zin hebt om te leren en jezelf te ontwikkelen. Je hebt bijvoorbeeld een milieu-, natuurwetenschappelijke of scheikundig technologische opleiding en gevoel voor en interesse in webapplicaties. Maar andersom kan ook: je bent geschoold in applicatiebeheer en hebt interesse in een inhoudelijke wereld. De aard van de werkzaamheden vraagt dat je resultaatgericht bent en dienstverlenend en mensgericht. Je bent integer en accuraat. Verder werken we veel in teamverband, dus naast dat je goed zelfstandig kunt werken, ben je ook een prettige collega om mee samen te werken.

De zorg voor morgen begint vandaag
Heb jij interesse in deze positie, maar heb je eerst nog wat vragen? Bel gerust naar RIVM-afdelingshoofd Corry Brooijmans (06-51 24 67 40).


Aanbod

Salarisniveau: schaal 9
Maandsalaris: Min €3.028 – Max. €4.247 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 12 maanden, met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren per week: 30
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden
Het werving- en selectieproces ziet er als volgt uit:
 • Wanneer we een match zien, nodigen we jou uit voor een eerste gesprek.
 • Is dat van beide kanten positief? Dan nemen we contact met je op voor een 2e gesprek.
 • Zien we het allebei zitten? Dan sluiten we af met een arbeidsvoorwaardengesprek.
 • De selectie van cv's zal plaatsvinden op maandag 3 april a.s.. Houd er rekening mee in je agenda dat de eerste gesprekken plaats zullen vinden op donderdag 6 april a.s.
 • Omdat werken bij het RIVM een maatschappelijke verantwoordelijkheid met zich meebrengt, zullen we je dan vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).
Ben je al in dienst bij het Rijk? Nieuwe loopbaanstappen binnen de rijksoverheid moedigen we aan. Als je solliciteert als “van-werk-naar-werkkandidaat” of als “herplaatsingskandidaat”, stuur dan een kopie van je aanwijzingsbrief mee. Werk je nu via een uitzend- detacheringsbureau bij de Rijksoverheid, vermeld dit dan in je brief.

Het RIVM zet zich in om medewerkers in dienst te nemen die onder de doelgroep van de Wet banenafspraak vallen. Val je in deze doelgroep en sta je in het doelgroepenregister? Dan nodigen we ook jou uit om te reageren! Meer weten? ! Samen met jou kijken we of en hoe je eventueel invulling kunt geven aan deze functie. Bij het RIVM ben je welkom zoals je bent. Wij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in een team de samenwerking en uitkomst sterker maken.

We zijn benieuwd naar jouw motivatie voor deze functie, en zien een toelichting daarvan dan ook graag terug in je sollicitatiebrief. Daarnaast vragen we om in jouw cv uitvoerig jouw werkzaamheden te omschrijven, zodat we een juiste inschatting kunnen maken van jouw ervaring.

Goed om te weten: Deze vacature gaat offline na de sluitingsdatum. Wil je hem later nog eens teruglezen, bijvoorbeeld voor je sollicitatiegesprek? Vergeet dan niet om de tekst te downloaden en op te slaan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in