+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
8 dagen geleden geplaatst | 86x bekeken

Intercedent vestiging Den Haag thuiswerk Den Haag UWassistent Den Haag e.o

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

UWassistent Den Haag e.o

UWassistent Den Haag e.o
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie

Vacaturedetails

 • 20 - 22 uur
 • HBO of hoger
 • Freelance / Vast contract
 • Medior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Bij UWassistent zorgen wij ervoor dat kwetsbare ouderen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. UWassistent regelt gemak en ondersteuning aan huis waar de klant zich prettig bij voelt. Dit doen we al sinds 2013 vanuit de overtuiging dat we ondersteuning persoonlijk, snel en op maat willen regelen. De klant heeft hierbij de regie en bepaalt door wie, wanneer en op welke manier hij/zij ondersteund wil worden.

Als vestigingsondersteuner ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig beheren van ons klanten- en dienstverlenersbestand. Je neemt actief contact op met (toekomstige) klanten en dienstverleners. Je bespreekt telefonisch met klanten wat de wensen zijn en gaat daarna op zoek naar de perfecte match met een dienstverlener. Jij volgt het proces totdat klant en dienstverlener afspraken hebben gemaakt en je verwerkt alles administratief. Het contact met klant en dienstverlener daarna is voor jou vanzelfsprekend. Je zorgt ervoor dat ze je weten te vinden en je vindt het fijn om contact te houden. Je kunt zelfstandig werken.
Je weet dienstverleners te binden, klanten tevreden te houden en zorgt ervoor dat vragen worden beantwoord of worden doorgestuurd en denkt actief mee over hoe het werk nog beter kan.
Als vestigingsondersteuner ben jij dé spil tussen dienstverlener, cliënt, mantelzorger, zorgprofessional en de vestigingsondernemer. Het is jouw verantwoordelijkheid om de hulpvraag zo goed mogelijk in te vullen en met alle partijen zo goed mogelijk contact te onderhouden. Jij zorgt voor de selectie van nieuwe dienstverleners én het matchen van de juiste dienstverlener aan onze klanten.
 • Je voert (persoonlijke) gesprekken met dienstverleners, stelt hen voor aan klanten en zorgt voor een goede match
 • Je onderhoudt warme contacten met klanten en dienstverleners
 • Je kunt doorgroeien om zelfstandig klanten te bezoeken
 • Je verwerkt leads, maakt leuke pakkende teksten zodat de aanvragen online aandacht trekken
 • Je bent een aanpakker, stressbestendig en iemand die goed prioriteiten kan stellen (hierbij word je geholpen);
 • Je schikt niet van een CRM systeem of ander software-pakket.


Functie-eisen

Lef
Je bent niet bang om het contact te zoeken met klanten, dienstverleners en collega's. Daarom ben je goed in het opbouwen van relaties en een netwerk. Stilzitten is niks voor jou, je komt in actie. Ook wanneer je mogelijkheden ziet. Je wacht niet af, maar neemt initiatief.

Betrokken
Je hebt inlevingsvermogen.
Je kunt iemand goed doorgronden, weet wie iemand is, wat iemand drijft en of de dienstverlener past bij de klant. Je bent betrokken. Niet alleen naar de klant en dienstverlener toe, ook naar de vestiging en collega's. Je weet wat er speelt en deel dit. Je bent toegankelijk, maar dit is natuurlijk vanzelfsprekend. Iedereen weet jou te vinden.

Zelfstandig
De vestiging waar je voor werkt is je eigen kleine onderneming. Als vestigingsondersteuner bepaal je de agenda voor de dagen dat je werkt. Jij weet wat prioriteit heeft en schakelt je collega's in waar nodig. Zelfstandigheid is daarom een pré en je kunt goed plannen. Jij weet wanneer je klanten belt, en welke taken je voor die dag nog af moet hebben.

Stressbestendig
Hoe houd je het hoofd koel? Creëer je orde in chaos? Klanten hebben vaak ‘nu!' een probleem en niet later. Daarom moet je als vestigingsondersteuner onder tijdsdruk en efficiënt kunnen werken. Je kent geen stress, wel gezonde spanning. En ziet het daarom ook als een uitdaging.

Aanbod

 • Je werkt vanuit huis en je kunt daarin flexibel en in overleg je tijden bepalen. Je krijgt een laptop, een telefoon en de nodige ondersteuning.
 • Je kunt als dat wenselijk is op afspraak samen met de vestigingsondernemer(s) samen werken op een flexplek
 • Een functie van 20 uur met veel verantwoordelijkheid én vrijheid met mogelijkheid om de uren uit te breiden
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in