Junior Werkvoorbereider | Utiliteitsbouw - Den Haag

Den Haag

Building Heroes
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Be a hero

Je werkt bij deze organisatie vaak in een team met meerdere werkvoorbereiders, uitvoerders en een projectmanager. Binnen het team ben jij als Junior Werkvoorbereider de spin in het web. Samen zorg je ervoor dat de uitvoering geruisloos aan de slag kan en door kan blijven draaien. Je deelt als Junior Werkvoorbereider kennis en informatie over het project en zorgt voor een goede informatiestroom zodat alle fasen van het project in elkaar overlopen. Ook stel je als Junior Werkvoorbereider de planning op, bewaak je het meer- en minderwerk en bereid je de inkoop voor. Daarnaast controleer je de tekeningen en heb je contact met de verschillende onderaannemers. Je zorg dat je de juiste partijen inschakelt. Binnen een team zal je begeleidt worden door een Senior Werkvoorbereider. 


Benefits
 • Werken bij één van de top utiliteitsbouwers van Nederland;
 • Salaris ligt tussen de € 2400,- en € 3000,- bruto per maand;
 • Uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 43 vrije dagen, een leaseauto en je krijgt een telefoon van de zaak;
 • Mogelijkheid tot flexibele werktijden;
 • Alle ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke groei & ontwikkeling en kennisdeling;
 • Een bedrijf die qua omvang en origine geen familiebedrijf is, maar intern heel hecht is en waar een groot deel van het personeel voor een lange periode verbonden blijft;
 • Ontwikkel je professioneel én persoonlijk door trainingen te volgen in Builders College: een stimulerend platform om jou nóg meer uit je carrière te laten halen.
Blauwdruk bedrijf

Deze organisatie werkt aan projecten die grenzen verleggen. Het gaat om complexe/grote utilitaire projecten die voornamelijk binnenstedelijk worden gerealiseerd en groter zijn dan € 30 miljoen. Geen project lijkt op elkaar en er zit nagenoeg geen repeterend werk in.

De ambitie van de organisatie is ‘Gebouwen slimmer maken’. Dit betekent dat ze het bouwen slimmer willen aanpakken, maar daarnaast de gebouwen ook voorzien van slimmere functionaliteiten. Op beide vlakken zijn voldoende kansen. 

De organisatie is onderdeel van een groot netwerk van bedrijven dat de leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. 


Bouwstenen voor succes
 • Een afgeronde hbo of wo-opleiding Bouwkunde of aanverwante;
 • 0-2 jaar werkervaring binnen de aannemerij;
 • Energie krijgen van grote/complexe utilitaire projecten;
 • Geïnteresseerd zijn in BIM;
 • Een teamplayer, maar daarnaast ook zelfstandig kunnen werken. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Thuishonk voor de helden in bouw en infra

BUILDING HEROES is een stimulerend platform voor oprecht betrokken professionals met een sterke intrinsieke drive om zich ontwikkelen, en te willen werken met de beste mensen op de mooiste projecten. Binnen Building Heroes combineren wij onze expertise op het gebied van bemiddeling, werving en selectie, detachering, coaching, management skills, leadership development en executive search. Waardoor we dé katalysator kunnen zijn voor passies en prestaties, voor ontwikkeling, innovatie en plezier.

Dus als je een nieuwe baan zoekt in de bouw, vastgoed of infra, tijdelijk werk of juist een vast dienstverband, dan zijn wij de portal naar bijzonder leuke vacatures in de regio Noordwest Nederland, Zuidwest Nederland en Midden Nederland. En als je op zoek bent naar de beste specialisten, managers of directeuren op organisatie- of projectniveau van het moment in bouw en infra, dan heeft Building Heroes het elite corps bij uitstek voor het vinden van het juiste talent.

Omdat we als Building Heroes écht willen bijdragen aan de uitdagingen die bouwtalent ondervindt.

Voor jonge helden in bouw, infra en vastgoed is het een extra spannende tijd. Je weet immers nog niet hoe het is om te werken en wellicht lijkt jouw toekomstperspectief ineens onzeker.

De sector zal zich echter in een rap tempo blijven ontwikkelen. Bouwondernemingen have to keep up – dus investeren in talent is en blijft super belangrijk. Dat beseffen wij en onze klantpartners ons als geen ander. Dus roepen we de Construction Class of 2020 in het leven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werkvoorbereider Bouw in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures