Verzorgende IG Corona Unit - Den Haag

Den Haag

Maandag
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Ik ben op zoek naar verzorgende IG’s die graag een steentje bijdragen in de maatschappij en stevig in hun sneakers/zorgklompen/Crocs staan.

Het kan je niet ontgaan zijn dat we het de laatste tijd steeds meer over Code Zwart hebben. In deze tijd hebben wij jou hard nodig. Jij kan per direct aan de slag op de COVID afdeling in Den Haag. Op deze afdeling kom je cliënten tegen met verschillende ziektebeelden. Eén dingen hebben ze met elkaar gemeen en dat is Corona. 


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • In het bezit van het diploma MBO Verzorgende IG niveau 3 of in jouw 3e leerjaar MBO verpleegkundige niveau 4;
  • Minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Jij kan onregelmatige diensten werken (m.u.v. de nacht);
  • Flexibel, verantwoordelijk, communicatief vaardig maar bovenal enthousiast!
Over het bedrijf

Houd jij van afwisseling, maar heb je ook zeker behoefte aan zekerheid? Dan past Maandag helemaal bij jou! Maandag detacheert professionals in de publieke sector. Waarom zou je voor Maandag kiezen? Bij Maandag staat werkgeluk voorop. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling ook hoog in het vaandel. Wat ik belangrijk in mijn rol als Recruiter is dat jouw wensen en behoeften voorop staan. Daarmee bedoel ik dat ik altijd kijk of er een goede match is tussen zowel de opdrachtgever als de professional. Werk is noodzakelijk, maar het maakt het allemaal wel wat leuker als je werk ook nog eens leuk is en er een fijne werksfeer heerst. Kortom, ik vind het belangrijk dat we samen op zoek gaan naar een passend project voor jou!

Maandag is naast werkgever ook een gelijkwaardige sparringpartner. Wij als detacheerder bieden jou graag een contract aan waarmee je de mogelijkheid hebt om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan.


Solliciteer

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Mensen die groen bloed door hun aderen hebben stromen. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verzorgende IG in Den Haag