Verpleegkundig Specialist Dermatologie | Advanced Nursing Practice - Den Haag

Den Haag

WR.nl Solliciteren
 • WR.nl Solliciteren
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over het bedrijf:
 • Wij zijn een gespecialiseerd behandelcentrum voor dermatologie, spataderen en medisch-cosmetische zorg.
 • Ben jij een leergierige Verpleegkundige Specialist?
 • Heb je affiniteit met dermatologie?

Vaste baan: Verpleegkundig Specialist Dermatologie | BIG | 2.200 - 3.800 | Verpleegkundig Specialist

Wij zijn een gespecialiseerd behandelcentrum op het gebied van dermatologie, spataderen en medisch-cosmetische zorg. Wij staan voor hoge kwaliteit zorg op een prettige manier. Persoonlijk, duidelijk en goed geregeld.
We bieden je, onder voorwaarde van het toegekend krijgen van een opleidingsplaats, een arbeidsovereenkomst. Verder kom je terecht in een fijne en gezellige werksfeer binnen een professioneel en ambitieus team.

Jouw werkzaamheden als Verpleegkundig Specialist Dermatologie:

Voor de vacature als Verpleegkundig Specialist Den Haag BIG ga je het volgende doen:

en Als verpleegkundige specialist i.o. binnen onze kliniek werk je in een omgeving die volop in beweging is. Dat betekent dat je te maken krijgt met nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen waarbij ruimte is om, samen met onze dermatologen, invulling te gaan geven aan deze functie. Primair word je opgeleid om zelfstandig spreekuren te gaan draaien voor specifieke problematiek zoals behandeling van patiënten met verruca vulgaris, hyperhidrosis axillaris, acné, eczeem, psoriasis, wondzorg en flebologie. Daarin werk je nauw samen met de dermatologen en de medische ondersteuning. Wanneer je gediplomeerd verpleegkundig specialist bent, worden de werkzaamheden door jou zelfstandig uitgevoerd, als hoofdbehandelaar en waar nodig in overleg met de dermatoloog.

Daarnaast ga je ook voorlichting, scholing en trainingen aan collega’s en aan externe zorgverleners geven en ontwikkelen. Je vindt het leuk te zoeken naar mogelijkheden voor nieuwe (markt)ontwikkelingen binnen onze kliniek in afstemming met de vestigingsmanager en medisch coördinator. Binnen onze kliniek zijn korte lijnen dus het kan maar zo dat je vervolgens aan de slag kunt gaan met het uitvoering geven aan jouw verbeter- en/of vernieuwingsvoorstellen.

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Verpleegkundig Specialist , die past in deze rol.

Het ideale profiel voor deze functie:
 • Ben jij enthousiast, ambitieus en gemotiveerd om naast je werk de leuke en intensieve tweejarige masteropleiding Advanced Nursing Practice te volgen, dan maken we graag kennis met je.
 • Een gediplomeerd Hbo-verpleegkundige met affiniteit voor het specialisme Dermatologie.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en bij voorkeur binnen het specialisme.
 • Ingeschreven in het kwaliteitsregister en BIG geregistreerd.
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt.
 • Initiatiefrijk en op zoek naar continue verbetering van de zorg.
 • Bereid om een bijdrage te leveren aan verdere professionalisering van het beroep.
 • In het bezit van uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en gericht op samenwerking.
 • Patiëntgericht en resultaatgericht.
 • Je woont in de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer, Leiden en Rotterdam.
Als Verpleegkundig Specialist Dermatologie bij dit bedrijf in Den Haag kun je rekenen op::

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.200 tot Euro 3.800. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

Het is een fulltime functie, maar parttime werken is eventueel mogelijk voor minimaal 32 uur per week.

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Eenvoudig solliciteren:

Kom je uit de buurt van Den Haag, solliciteer dan ook ajb. Dus woon je in ZH, Leerdam, Vlaardingen, Berkel en rodenrijs of Valkenburg dan ben je welkom. Maar ook wanneer je woont in Schiedam, Voorschoten, Krimpen aan de lek of Bergambacht. En niet te vergeten Capelle aan den ijssel, Rijswijk en Delft. Als je maar niet te ver weg woont ben je dus welkom. Evenzo voor Zwijndrecht, Bodegraven, Hoek van holland of Scheveningen. En ook Loosduinen, Randstad en Maassluis liggen gunstig voor onze vestiging.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren. Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever. WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 3.800 p/m
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Verpleegkundig Specialist in Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures