Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
3 dagen geleden geplaatst • 7x bekeken

Traineeship Sociale Zekerheid & Zorg

Den Haag
Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Talent&Pro

Talent&Pro
 • Gecontroleerde werkgever
 • 519 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • € 2.763 - € 5.328 p/m
 • Fulltime
 • HBO of hoger
 • Traineeship
 • Junior
 • Auto v/d zaak
 • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

‘Ongekend onrecht. Keihard rapport Kamercommissie over kinderopvangtoeslagdrama’, 'Verruim coronasteunmaatregelen, zoals uitbreiding TVL en NOW', ‘Wie draait op voor de kosten van geschrapte festivals en evenementen?’

Zomaar een aantal actualiteiten op het gebied van Sociale Zekerheid & Zorg, waar jij je tijdens dit traineeship mee bezig gaat houden.De uitdaging

Het traineeship Sociale Zekerheid & Zorg bestaat uit een aantal vaste onderdelen: 

 • De Talent&Pro onboarding waarin jij kennismaakt met onze organisatie, visie en werkwijze. Het beste Onboarding programma van Nederland doorlopen? Solliciteer nu en start het nieuwe jaar goed met het Talent&Pro onboardingsprogramma op bijvoorbeeld 21 januari of 4 en 18 februari!
 • Werkervaring opdoen, oriënteren en specialiseren bij verschillende verzekeraars én het domein van Sociale Zekerheid.
 • Ongelimiteerd opleidingsbudget, zodat jij naast een aantal vaste onderdelen, zelf de regie hebt over je eigen ontwikkeling.

Werk met grote maatschappelijke relevantie

De maatschappelijke impact van deze actualiteiten spreekt voor zich. Maar gelukkig is dat in Nederland goed geregeld. Sociale zekerheid noemen we dat. Het betekent dat er hulp is wanneer je het even niet alleen kan. Hulp in de vorm van begeleiding of financiële steun.

Binnen het traineeship Sociale Zekerheid & Zorg leer je hulp te bieden aan mensen die dit structureel of tijdelijk nodig hebben. Wij leiden je op tot professional binnen dit vakgebied en zorgen ervoor dat jij de tools in handen hebt om te kunnen coachen, begeleiden en handhaven op de afspraken die jij met jouw cliënten maakt.

Jouw ontwikkeling in het traineeship Sociale Zekerheid & Zorg

Tijdens de eerste twee jaar van jouw dienstverband, de Talentfase, ga je aan de slag met het opdoen van vakinhoudelijke kennis en professionele vaardigheden. Je legt de basis in de zakelijke omgeving van verzekeraars. De kennis, ervaring en skills die je ontwikkelt neem je mee naar jouw eerste opdracht bij bijvoorbeeld arbodienstverleners, centrale overheden en gemeentes. Zo sta je middenin de maatschappij en help je veel mensen aan fijne werk- en leefomstandigheden.

In de Profase specialiseer jij je verder binnen het domein van Sociale Zekerheid & Zorg. Je weet inmiddels hoe jij de meeste waarde kun toevoegen en bent een ster in het bevorderen van de zelfredzaamheid van verschillende mensen in verschillende situatie. Jouw hart maakt een sprongetje als iemand dankzij jouw hulp kan terugkeren naar een leven zonder begeleiding. Die ervaring breid je uit door te werken als re-integratiebegeleider, uitkeringsdeskundige of jobcoach. Waar jouw stip op de horizon ligt, bepaal je helemaal zelf!

Work hard, play hard!

Het fijne aan een traineeship bij Talent&Pro is dat je er niet alleen voor staat. Langs de zijlijn staat jouw People Manager: jouw persoonlijke coach die je helpt bij het overwinnen van jouw grootste uitdagingen. Samen werk je keihard aan jouw persoonlijke groei. Groei op het gebied van vakinhoudelijke kennis, professionele vaardigheden en natuurlijk groei in salaris. En trouwens ook groei in dansmoves en biceps, want die ontwikkel je dan weer tijdens onze epische feestjes, skitrips en sportactiviteiten.


Wie ben jij als trainee sociale zekerheid en zorg?
 • Hbo- of wo-afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
 • Gedreven in het eindeloos ontwikkelen van kennis en soft skills
 • Begrijpt dat voor ontwikkeling een (zelf)kritische blik onmisbaar is
 • Bereid over je kwaliteiten én valkuilen open in gesprek te gaan met jouw People Manager
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Je woont of bent bereid te reizen naar de randstad, want daar zitten onze opdrachtgevers!
Wat biedt Talent&Pro?

·      Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld) van €2.763,- i.c.m. eigen vervoer of €2.538,- mét leaseauto (en zonder eigen bijdrage)

·      Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!

·      Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €250,- na jaar 1 en €350,- na jaar 2 én jaarlijks tot 8% bonus

o  Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €2.951,- bruto per maand verdient in jaar 1 en €3.241,- per maand in jaar 2

o  Kies jij voor een leaseauto? Dan verdien je gemiddeld €2.726,- bruto per maand in jaar 1 en €3.016,- per maand in jaar 2

·      Direct een vast contract én 27 vakantiedagen

·      Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!

·      In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!


Solliciteren

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: via een kennismaking! Solliciteer en vertel ons meer over jouw ambities. Heb je vragen of wil je meer informatie? Kom dan naar onze Digitale Inhousedag óf neem dan contact op met onze Recruiter Margot Tijnagel via 06 – 83 52 70 12.

 • Salaris: 2763.00 - 5328.00
 • Opleiding: HBO / WO (minimaal HBO vereist)
 • Taal: Nederlands (vereist)
 • Dienstverband: Fulltime

Meer vacatures op Werkzoeken.nl

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in