Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
5 dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

Applicatie consultant gezocht omgeving Den Haag! Den Haag • Human Source Group

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Human Source Group

Human Source Group
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie

Vacaturedetails

 • 32 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Als applicatie consultant word je volledig verantwoordelijk voor 2 applicaties, namelijk een identity and access applicatie (IAM) en een onderdeel van een ERP. Het is een grote informele innovatieve organisatie.

Hier ben je als applicatie consultant volledig verantwoordelijk voor de applicatie vanaf analyse tot en met het applicatiebeheer inclusief incidenten. De hoofdmoot ligt hier wel op analyse, het door ontwikkelen van de applicatie. Het echte applicatiebeheer komt iets minder voor.
De IAM applicatie wordt gebruikt door externe klanten om in te loggen in de applicatie en toegang te krijgen tot content. Processen hierin zijn logischerwijs veel authenticatie en identificatie. De andere applicatie is een onderdeel van een ERP, een digitaal logistiek proces voor content. Voor beide ben je veelal bezig met het vertalen van de wens van de klant naar oplossingen in de applicatie. Beide applicaties komen van een leverancier waar je ook veelvuldig mee schakelt. De technische vraagstukken worden door de leverancier opgelost.
Het leuke aan deze functie is dat er de komende jaren echt geïnnoveerd gaat worden. Er liggen mooie concrete projecten die opgepakt moeten worden waarbij applicaties slimmer gemaakt gaan worden.

Functie-eisen

 • HBO werk-/denkniveau;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol;
 • Ervaring met vertalen van klantwens naar oplossing is een must;
 • Ervaring met applicatiebeheer is een sterke pre;
 • Ervaring met identity and accesmanagement (IAM);
 • Ervaring met digitale logistiek is een pre;
 • Ervaring met Agile werken.

Bedrijfsomschrijving

Human Source Group is een IT recruitment bureau. Door onze vele jaren ervaring met het bemiddelen van IT professionals durven wij ons een specialist te noemen op het gebied van IT recruitment. Wij bemiddelen landelijk voor zowel vaste banen als voor interim opdrachten, voor startende en ervaren IT professionals, op àlle niveaus.

Wij stellen de mens centraal en werken graag samen, zowel intern bij Human Source Group als extern in de samenwerking met onze klanten en IT professionals. Hier vertellen we je graag meer over.

Onze missie: Recruitment om mensen bij elkaar te brengen

Wij willen ervoor zorgen dat mensen een fijne werkplek hebben waar ze zich gewaardeerd voelen. Dit doen wij door bewust en betrokken te bemiddelen tijdens het gehele proces van ontmoeting tot en met de uiteindelijke indiensttreding. Hierbij gaat het vooral om intrinsieke motivatie en persoonlijke behoeften. Ons team bestaat uit diverse, intrinsiek gemotiveerde mensen die op een integere, empathische en kwaliteitsbewuste werkwijze samenwerken en mensen bij elkaar willen brengen.

Onze visie
Wij willen een voorbeeld zijn binnen de wereld van de recruitment door de mens centraal te stellen. Dit bereiken wij door kwaliteit leidend te laten zijn en op een integere manier samen te werken.

Lees meer op
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in