Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
5 dagen geleden geplaatst • 6x bekeken

Functioneel Beheerder (InnovationQuarter, 58-68K) | Den Haag Den Haag • Aatop ICT

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aatop ICT

Aatop ICT
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie

Vacaturedetails

 • € 4.833 - € 5.667 p/m
 • Parttime/Fulltime
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • 13e maand
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Vind jij het leuk om te werken op het snijvlak van business en IT? Wij zijn op zoek naar een Functioneel Beheerder voor onze business unit Investeren. Jij wordt verantwoordelijk voor de implementatie en het beheer van nieuwe en bestaande systemen. Een uitdagende functie waarbij je strategisch meedenkt over de impact van organisatiewijzigingen op onze applicaties. Je zult veel contact hebben met gebruikers en externe partijen, dus het is belangrijk dat je proactief en servicegericht bent. Omdat de functie binnen ons bedrijf nieuw is, heb je vrijheid om hier een eigen invulling aan te geven en ben je onderdeel van de ontwikkeling die onze organisatie doorloopt.

Zo ziet jouw werk er uit

Als Functioneel Beheerder ben je de verbinding tussen processen, gebruikers en toepassingen. Jij zorgt ervoor dat de business unit Investeren zonder verstoringen met haar systemen kan werken. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers van onze applicaties voor zowel problemen als wensen en behoeften én contactpersoon voor de provider van de applicaties.

Updates met nieuwe functionaliteiten worden door jou getest voordat ze in productie worden genomen. Je maakt en onderhoudt handleidingen en zorgt ervoor dat deze voor iedere gebruiker altijd actueel zijn. Je beheert de gebruikers en hun rollen in de applicaties en bent ervoor verantwoordelijk dat medewerkers conform hun functie de juiste werkzaamheden in de applicatie kunnen uitvoeren.

Daarnaast onderhoud je de workflows in de applicaties zodanig dat deze de operationele processen optimaal ondersteunen. Je zorgt ervoor dat documenten en templates actueel en binnen de juiste workflows toegankelijk zijn. Ook ben je verantwoordelijk voor rapportages en dashboards die de organisatie voorzien van tijdige, juiste en nauwkeurige informatie. Je legt verbindingen met data uit systemen van andere business units.

Het management wordt door jou geadviseerd naar aanleiding van gesignaleerde problemen en wensen omtrent concrete voorstellen voor verbeteringen, wijzigingen en mogelijkheden.Functie-eisen

Je hebt ervaring met complexe, bedrijfskritische software. Van jou verwachten we een proactieve en servicegerichte werkhouding die de business units verder helpt met de vraagstukken die er liggen.

 • Je werkt en denkt op hbo-niveau (bij voorkeur bedrijfskundige informatica).
 • Je hebt 4 tot 6 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol.
 • Je bent in staat om zowel de verschillende informatiesystemen als de bedrijfsprocessen van InnovationQuarter snel eigen te maken.
 • Je kunt zowel strategisch nadenken over impact van wijzigingen in de organisatie op de applicaties, als daar concreet en praktisch mee aan de slag gaan.
 • Je hebt ervaring in data-analyse en het opstellen van rapportages.
 • Je vindt het leuk om veel en direct contact te hebben met de gebruikers in de organisatie en met verschillende externe partijen.
 • Competenties voor deze functie zijn: samenwerken, goed kunnen luisteren, oplossingsgericht, eigen werk kunnen plannen & organiseren, communicatief vaardig, flexibiliteit en organisatiesensitiviteit.

Trefwoorden: Functioneel Beheerder, Applicatiebeheerder, Business Analist, Analyst, den Haag, 's-Gravenhage, InnovationQuarter, HBOAanbod

Dit krijg jij

Onze organisatie telt ongeveer 120 betrokken professionals. Zelfstandigheid, initiatief, betrokkenheid en samenwerken zijn voor ons erg belangrijk. We gedragen ons professioneel en tegelijk als een kleine, platte organisatie. Zo vertelt een collega iedere maandag over zijn of haar werk tijdens de (online) IQ-lunch en steken we allemaal de handen uit de mouwen in voorbereiding van en tijdens het IQJaarevent.

Zodra corona het weer toelaat, kun je met elkaar eten aan de lunchtafel of deelnemen aan vrijdagmiddagborrels. Collega’s organiseren regelmatig activiteiten, zelfs nu zien we leuke (online) initiatieven tussen collega’s ontstaan. Geen verplichting, wel erg gezellig. Omdat we het belangrijk vinden dat jij je goed en fit voelt, kun je bij ons gratis deelnemen aan (online) bootcamp- en yogalessen.

Een werkweek bij InnovationQuarter bedraagt 40 uur, een parttime dienstverband (met een ondergrens van 32 uur) behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden je een passend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de € 58.000,- en € 68.000,- bruto op jaarbasis, gebaseerd op een fulltime dienstverband, afhankelijk van opleiding, achtergrond en (aantal jaren) werkervaring. Dit is inclusief vakantiegeld en 13e maand.

Bedrijfsomschrijving

InnovationQuarter is de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland. Sinds 2014 werken wij aan strategische, economische en maatschappelijke ImpaQt voor Zuid-Holland. Dit doen we door:
Je komt te werken voor de business unit Investeren. Hier is onlangs een nieuw IT-systeem geselecteerd (VenturePlan) waarvoor de implementatie gestart is. Aan jou de uitdaging om VenturePlan op onze organisatie af te stemmen. Hierdoor pas je niet alleen op je winkel maar word je onderdeel van deze ontwikkeling.
In 2021 werd eerder al een leningenbeheer systeem geïmplementeerd en succesvol afgerond. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat beide SAAS-applicaties (blijven) aansluiten bij de behoeften van de organisatie. De applicaties onder jouw beheer zijn kritisch voor de organisatie en maximaal beschikbaar voor gebruikers. Je beheert de functionaliteit van de applicaties, maar bent ook in staat om samen met je collega's nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in