+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
12 dagen geleden geplaatst • 18x bekeken

VACATURE DYNAMICS 365 (CE) / POWER PLATFORM CONSULTANT | Deventer Deventer • Indito

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Indito

Indito
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Wat ga jij doen bij INDITO?
Als Dynamics 365 / Power Platform consultant ben je gespecialiseerd in het uitdenken en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Dat doe je vooral door bedrijf applicaties te ontwerpen en processen te automatiseren bij onze opdrachtgevers. Hiervoor maak je gebruik van Microsoft Dynamics 365 applicaties en het Power Platform (Power Apps, Power Automate, Power BI en Power Pages). Zoek jij een inspirerende werkomgeving met leuke collega’s en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen? Dan is deze functie perfect voor jou.
Je werkt samen met ons team van Microsoft 365 consultants en kunt daarnaast zelfstandig op een projectmatige manier aan opdrachten werken.
Waar ga je werken?
Wij zijn dé Microsoft Online kenner van regio Deventer. Met onze visie LET’S INITIATE TOMORROW willen we vandaag innoveren voor morgen en kijken wij vooruit om dichtbij te blijven. Onze opdrachtgevers hebben een eigen ambitie, net als wij. Ambitie zien wij als iets unieks en iets dat zich voortdurend ontwikkelt, kijkend naar morgen, zonder vandaag uit het oog te verliezen.
Bij INDITO maken we onze doelen niet groter dan ze zijn, maar onderschatten wij evenmin onze kracht en die van onze werknemers. Het drijft onze Kenners het beste in zichzelf naar boven te halen, dat we de juiste afstemming vinden tussen iets willen, iets kunnen en iets zijn. Dat maakt INDITO.

Functie-eisen

Wat breng jij mee naar INDITO?
Om deze functie uit te voeren vragen wij het volgende van jou:
 • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement applicaties
 • Je hebt kennis van en ervaring met Power Automate, Power Apps, Power BI en/of Power Pages
 • Je hebt een klant- en oplossingsgerichte werkhouding en je bent pro-actief
 • Je bent een ster in het analyseren van bedrijfsprocessen en het optimaliseren hiervan geeft jou energie en uitdaging
 • Je hebt kennis van Microsoft (Office) 365 en haar mogelijkheden
 • Je bent in het bezit van minimaal één van de volgende certificeringen: MB-910, PL-900, PL-100, PL-200, PL-300, PL-400, PL-500 of PL-600 en/of bent bereid om deze op korte termijn te behalen.


Aanbod

Wie ben jij?
Uiteraard ben jij een kenner in IT, net als wij dat zijn. Geen probleem is jou te gek en je hebt een gezonde dosis ambitie om te leren, te groeien en mee te willen innoveren. Verder heb jij een hands-on mentaliteit en een heldere en duidelijke manier van communiceren, zowel intern als richting onze opdrachtgevers. Jij werkt en denkt op minimaal MBO-niveau, hebt ervaring met Dynamics 365 applicaties en het Microsoft Power Platform en bent bij voorkeur woonachtig in de buurt van Deventer.

Bedrijfsomschrijving

Het realiseren van ambities wordt mogelijk door het zien én benutten van kansen. De middelen die worden ingezet, ook ICT, staan in dienst van jouw strategie. Om die reden zijn wij nieuwsgierig naar jouw ambities. Als wij die weten, dan kunnen we samen met jou en je organisatie kansen zien én benutten.

365 dagen per jaar optimale beschikbaarheid van je werkomgeving. Een werkomgeving die volledig afgestemd is op jouw organisatie, met Microsoft Online als basis. Geen zorgen voor de werkomgeving van vandaag en aandacht voor dat wat jouw organisatie toekomstbestendig maakt, het waarmaken van je ambities.

Ons kantoor zit in Deventer, maar we zijn landelijk actief. Wij zijn jouw partner op gebied van ICT. Let's Initiate Tomorrow!
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in