+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Projectingenieur geluid Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Witteveen+Bos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Projectingenieur geluid

Wil je meewerken aan een aangenaam leefklimaat rondom onze infrastructuur en bijdragen aan de leefomgeving van morgen? Solliciteer dan als projectingenieur geluid en ga met ons aan de slag!

Geluid speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van infrastructuur en heeft direct effect op de leefbaarheid van de woonomgeving. Geluid kan hinder veroorzaken, maar er is tegenwoordig ook steeds meer aandacht voor de bijkomende gezondheidseffecten. Met de komst van de Omgevingswet, krijgen burgers steeds meer zeggenschap over de leefbaarheid in eigen buurt. Als projectingenieur geluid draag je bij aan de ontwikkeling van de infrastructuur in Nederland én heb je aandacht voor een gezonde leefomgeving!

Als projectingenieur geluid ben je betrokken bij meerdere projecten, zoals op het gebied van wegen en spoorwegen, woningbouwontwikkeling en bouwlawaai. Voorbeelden hiervan zijn de uitbreidingen van de rijkswegen A7/A8, het aanleggen van nieuwe opstelterreinen voor treinen van NS en de ontwikkeling van nieuwe woonwijken.Om de geluideffecten te onderzoeken worden rekenmodellen opgesteld. Deze 3D-rekenmodellen worden opgesteld met diverse openbare omgevingsdata aangevuld met projectgegevens. Jij gaat hier mee aan de slag en staat daarmee aan de basis van het akoestisch onderzoek.

De modelresultaten zijn de start voor het afwegingstraject van geluidreducerende maatregelen. Samen met de opdrachtgever wordt gezocht naar maatregelen binnen de kaders van maakbaarheid en budget. Je analyseert de resultaten om deze vervolgens te presenteren. Je maakt daarbij gebruik van databases en GIS-software. Het resultaat van ons werk leggen we vast in rapportages. Daarnaast draag je bij aan nieuwe ontwikkelingen, zoals het 3D-presenteren van resultaten. Je eigen inbreng stellen we daarbij zeker op prijs. Op termijn draag je als (deel)projectleider bij aan de ontwikkeling van onze dienstverlening en klantrelaties. Je werkt vanuit onze vestiging in Deventer of Den Haag, maar bij gelegenheid werk je ook op andere vestigingen of bij de klant.

Binnen de sector Energie, water en milieu is de product-marktcombinatie (PMC) Milieu, gezondheid en leefomgeving actief op het gebied van milieueffectonderzoek en veiligheid. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor (semi-)overheden en bedrijven in binnen- en buitenland.

Wat wij vragen
  • een afgeronde technische of milieukundige hbo- of wo-opleiding;
  • affiniteit met het onderzoeken van geluid en akoestiek;
  • je legt gemakkelijk nieuwe contacten en weet verworven informatie te vertalen naar creatieve oplossingen voor de problemen van klanten;
  • bij voorkeur heb je ervaring op het gebied van GIS, affiniteit met programmeren en dataverwerking;
  • je werkt gestructureerd, kunt complexe materie duidelijk uitleggen en bent bereid je te verdiepen in zowel techniek als wetgeving;
  • je kunt projectmatig werken, je bent zelfstandig, leergierig en kwaliteitsbewust.
Wat wij bieden
  • afwisseling en veelzijdigheid in uiteenlopende projecten;
  • ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
  • aantrekkelijk loopbaanperspectief gericht op doorgroei naar (deel-)projectleiderschap;
  • speciaal opleidingstraject voor pas afgestudeerden: het 'Starterstraject';
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.
Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers. Ben jij wie wij zoeken?


Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer P.W. (Pieter) Dijkstra, groepshoofd omgevingsgeluid en trillingen, telefoon 06- 86 82 54 79.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in