+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Project informatie ingenieur Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Witteveen+Bos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Project informatie ingenieur

Houd jij van technologische uitdagingen en ben je gepassioneerd door het verleggen van grenzen binnen jouw vakgebied? Heb je een scherp oog voor innovatieve oplossingen en wil je de drijvende kracht zijn achter de optimalisatie van projectinformatie? Dan is de rol van Project Informatie Ingenieur bij Witteveen+Bos de perfecte kans voor jou!

In deze dynamische functie stap je in een wereld vol mogelijkheden, waar je samenwerkt met een divers team van experts. Als Project Informatie Ingenieur integreer jij informatie uit diverse technische, beleidsmatige en omgeving gerelateerde aspecten. Jouw creatieve denkwijze en expertise dragen bij aan de integriteit van oplossingen en aan het ontsluiten van waardevolle informatie voor het projectteam. Je neemt het voortouw in het presenteren van innovatieve informatieproducten aan klanten en zorgt ervoor dat jouw aanwezigheid de effectiviteit, efficiëntie en samenwerking binnen het team versterkt. Daar komt jouw vermogen om processen te beschrijven, te analyseren en te verbeteren goed van pas.

Je bewaakt de samenhang tussen verschillende systemen en werkgebieden, zoals projectmanagement, civiele techniek en projectbeheersing. Vanaf de planningsfase tot en met het contractbeheer draag jij bij aan het ontwikkelen en implementeren van procedures die ons informatiesysteem naar een hoger niveau tillen.

Jouw werk maakt deel uit van de groep Project Informatie Management binnen onze product-marktcombinatie (PMC) Construction Management, die valt onder de sector Infrastructuur en Mobiliteit. Onze opdrachtgevers variëren van overheden tot aannemers, en je krijgt de kans om betrokken te zijn bij spraakmakende projecten zoals de Blankenburgverbinding in Zuid-Holland, de Oosterweelverbinding in Antwerpen en ZuidasDok Amsterdam.

Wat wij vragen
  • een wo-diploma in de richting van civiele techniek, CME, technische bedrijfskunde, technische bestuurskunde of soortgelijk;
  • affiniteit met programmeren;
  • een groot probleemoplossend vermogen;
  • de competentie om grote hoeveelheden data te analyseren en op basis daarvan advies te geven.
Wat wij bieden
  • een uitdagende omgeving waarin we samen vorm geven aan jouw ontwikkeling;
  • een carrière richting projectmanager of inhoudelijk specialist;
  • ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
  • goede begeleiding en in- en externe opleidingsmogelijkheden, waaronder een specifiek opleidingstraject voor pas afgestudeerden: het 'Starterstraject';
  • een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.


Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem voor meer info contact op met Erik Jan Moll, groepsleider Project informatie management, via + 31 6 86 81 04 of met Inge van den Berg, afdelingshoofd Construction Management, via + 31 6 20 67 25 43. Zij staan je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in