Vacature HR administratief medewerker - Diemen

Diemen

Tempo-team Nederland
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar een dynamische functie met een afwisselend takenpakket waarin jij zowel jouw administratieve als procesmatige en analytische competenties kwijt kan? Dan is deze inhoudelijk intensieve functie precies wat bij jou past. Als medewerker van de afdeling Yacht Services (onderdeel van Business Services) maak je deel uit van het team dat het administratief proces uitvoert, beheert, verbetert en support levert van/aan professionals, adviseurs en klanten van Yacht en BMC.

 

Jouw werkzaamheden

  • Voor een groot aantal accounts heb je coördinerend administratief eigenaarschap. Je bent aanspreekpunt binnen de afdeling, de werkmaatschappijen en de accounts.

  • Je bent verantwoordelijk voor de administratieve inrichting van klanten en/of professionals en adviseurs. Daarnaast voer je samen met het team declaratie-, plaatsings-, en facturatie taken uit. 

  • Je monitort de processen en acteert proactief op afwijkingen en veelvoorkomende vragen. Werkprocessen standaardiseer je, nieuwe procesafspraken implementeer je binnen het team. Je bent samen met het team altijd bezig om processen te optimaliseren om de beste klant- en employee ervaring te behalen.

  • Je vindt het leuk om data driven te werken: je stelt rapportages op en aan de hand van deze data stuur je de processen bij indien nodig.

  • In je rol ben je tevens aanspreekpunt voor Yacht interim professionals, consultants van Yacht en adviseurs van BMC. Je levert support op verschillende vraagstukken (bijvoorbeeld ten aanzien van wet- en regelgeving, salarisbetalingen, HR zaken en facturatie). Vele aspecten van de professionele werkgeversrol komen aan bod in deze functie. 

  • Je houdt bij de werkzaamheden rekening met financiële impact. Je weet hierbij een goede keuze te maken ten aanzien van de verloning (employee) en facturatie (klant). 

  • Binnen de afdeling agendeer en stimuleer je kennisdeling. 

  • Je bouwt een intern netwerk op met consultants van Yacht en adviseurs van BMC en onderhoudt deze relatie. 

  • In deze functie speel je een belangrijke rol bij nieuwe ontwikkelingen, experimenteren en het continu verbeteren van de dienstverlening voor de klant, professional en adviseur.

 

Waar kom je te werken

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werk & plezier = werkplezier

​​​​​​​Bij een leuk leven hoort ook leuk werk. Toch? Daarom zorgen we er bij Tempo-Team voor dat iedereen met plezier naar werk gaat. Elke dag weer. Yes!

Dat lukt met de juiste sfeer. De juiste cultuur. Een plek waar iedereen gewoon zichzelf kan, wil en durft te zijn. Waar je kan ontdekken, experimenteren en ontwikkelen. En altijd kan terugvallen op anderen als je even niet weet. Want samen groeien we! We werken vanuit ons hart, maar met verstand. We houden van aanpakken, doorpakken en flink uitpakken.

Onze collega’s zijn er supertrots op om bij Tempo-Team te werken. Waarom? Omdat iedereen ambitieus is en we er elke dag met elkaar er weer een feestje van maken. We gaan voor mensen die enthousiast, ondernemend en nieuwsgierig zijn.

We houden ervan om initiatief te nemen en zijn niet bang een kritische vraag te stellen, als dat nodig is. Tempo-Team maken we samen. Aan ons succes draagt iedereen bij. Al meer dan 50 jaar is onze dienstverlening het middel en zijn onze mensen de sleutel tot het succes.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Administratief Medewerker in Diemen