Rangeerder (dagdienst) met opleidingsmogelijkheden tot CE chauffeur - Diessen

Diessen

Allroad voor beroepschauffeurs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Gezocht: leergierige rangeerder die door wil stromen naar vrachtwagenchauffeur

Vind jij rangeerder ook zo’n prachtig beroep maar heb jij een hekel aan die ploegendiensten? En ben je nieuwsgierig hoe het is om daadwerkelijk vrachtwagenchauffeur te zijn en heel Nederland door te rijden? Dan is deze vacature van rangeerder met opleidingsmogelijkheden tot CE chauffeur er precies eentje voor jou!


De functie rangeerder

Je gaat aan de slag bij de opdrachtgever in Diessen. Als rangeerder ben jij ervoor verantwoordelijk dat het terrein gestructureerd en geordend is én blijft. Wat zo uniek is aan deze vacature, is dat het om een functie gaat in dagdienst. Je werkt dus iedere maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 16:30 uur en ben je voor het avondeten alweer lekker thuis!


Opleiding tot CE chauffeur

Naast je werk als rangeerder ga je via Allroad de opleiding tot C, en vervolgens tot CE chauffeur volgen. Zo heb je binnen een halfjaar je CE rijbewijs en kun je gaan rijden op de vrachtwagen. Door je opleiding heb je vervolgens minstens twee jaar baangarantie. Wij zullen de opleiding vooruitbetalen, en gedurende je werk mag je jouw deel (ongeveer 40%), in overleg, gespreid terugbetalen. Van die 40% kun je overigens ook nog ongeveer de helft terugvragen bij de belasting.


Wat krijg je nog meer?
  • Salaris tussen €12,- en €14,- per uur
  • Reiskostenvergoeding
  • Een gezellig team waar je in komt te werken
  • We benadrukken het nogmaals: iedere dag voor het avondeten thuis. Maandag t/m vrijdag van 07:30 tot 16:30 uur werken

Wie ben jij?

Je bent een logistieke topper die klaar is voor een nieuwe uitdaging en door wil stromen naar vrachtwagenchauffeur. Je bent minimaal 18 jaar oud, weet van aanpakken en hebt logistiek inzicht. Daarnaast heb je minimaal B en T rijbewijs. BE en/of C rijbewijs zijn mooi meegenomen. Zelfstandig werken is wat jij graag doet. Verder woon je in Diessen of omgeving en ben je gewoon klaar om te gaan knallen.


Waarom Allroad?

Bij Allroad vinden we de baan die jij zoekt. Wij ondersteunen jou bij alle stappen in het opleidingsproces. Met ons persoonlijke contact begeleiden wij jou waar nodig. Ook nadat je bij je werkgever bent gestart, houd je een vast contactpersoon bij wie je terecht kunt voor al je vragen.

Ben jij rangeerder en wil je graag als vrachtwagenchauffeur aan de slag? Solliciteer dan via onderstaande knop!

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Salarisinformatie Bruto € 12,00 - € 14,00 p/u
Bedrijfsomschrijving Allroad is niet zomaar een bedrijf, maar staat synoniem voor transport en logistiek. Vernieuwend, flexibel, onderscheidend en vooral gedreven bieden wij een compleet pakket van dienstverlening aan. Van uitzenden, een rijopleiding, nascholen en een eigen logistieke tak tot het verzorgen van distributie-activiteiten.

Allroad vindt een persoonlijke benadering erg belangrijk, wij zijn groot geworden door persoonlijk te blijven. Al onze medewerkers kennen en zijn betrokken met onze hun kandidaten en opdrachtgevers, daardoor kunnen wij de perfecte match realiseren.

Vijf kernwaarden waar Allroad voor staat:

Betrokken: Allroad besteed tijd en aandacht aan haar opdrachtgevers en kandidaten.
Betrouwbaar: Wij hebben een groot netwerk van bekende en stabiele opdrachtgevers.
Flexibel: Snel schakelen tussen opdrachtgevers en kandidaten is onze specialiteit.
Mensgericht: Ons personeel kent onze kandidaten en opdrachtgevers en vindt altijd de beste match.
Veelzijdig: Naast het uitzenden van persoon heeft Allroad de academy om personeel op te leiden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Chauffeur CE in Diessen Bekijk alle soortgelijke vacatures