Vrachtwagenchauffeur CE – Diessen/Tilburg/Etten-Leur

Diessen

Allroad voor beroepschauffeurs
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Gezocht: liefhebber van de Nederlandse snelwegen die zijn/haar hand niet omdraait voor wat fysiek werk

Ben jij een vrachtwagenchauffeur die ervan geniet om veel kilometers te maken met zo min mogelijk stops? Lees dan verder, want deze vacature van vrachtwagenchauffeur CE in Diessen, Tilburg of Etten-Leur is dan echt iets voor jou!


De functie vrachtwagenchauffeur CE

Je start je werkdag tussen 05:00 en 07:00 uur in Diessen, Tilburg of Etten-Leur. Na een kop koffie met je collega’s is het tijd om je vrachtwagen op te zoeken. Jouw wagen is een trekker-oplegger met een eigen EPT. Je rijdt altijd voor een vaste klant, met locaties in heel Nederland. Met gemiddeld twee tot drie stops per dag ben je hoofdzakelijk aan het rijden en ben je relatief weinig tijd kwijt met het lossen van je lading (voornamelijk pallets). Tussen 18:00 en 19:00 uur zit je werkdag er weer op en heb je dus lekker wat uren gemaakt.


Wie ben jij?
  • Je hebt je CE rijbewijs, een digitale bestuurderskaart en een geldige code 95
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je woont in Diessen, Tilburg of Etten-Leur of omgeving
  • Je bent fysiek sterk
  • Je bent servicegericht en kunt je representatief opstellen richting de klant

Waar zorgen wij voor?

Allereerst verdien je bij ons een salaris van €15,89 per uur én krijg je reiskostenvergoeding. Via ons kun je code 95 nascholing volgen en zijn er andere opleidingsmogelijkheden als je de wens hebt om verder te groeien. De opdrachtgever staat erom bekend dat ‘ie erg flexibel is. Dus wil jij een keer eerder thuis zijn omdat je naar de tandarts moet of bijvoorbeeld de kids van school moet halen: no problem. Een dag in de week vrij voor een papa- of mamadag? Ze denken graag mee!


Waarom Allroad?

Allroad is al jaren de dienstverlener én expert op het gebied van passende, flexibele en aantrekkelijke banen in de transport en logistiek. Wij staan bekend om onze persoonlijke werkwijze, met een vast contactpersoon die je persoonlijk kent en er altijd voor je is. Wij streven ernaar om je dezelfde dag nog een antwoord te geven en begeleiden jou waar nodig is.

Heb jij zin om aan het werk te gaan als vrachtwagenchauffeur CE en de Nederlandse snelwegen te gaan verkennen? Solliciteer dan via onderstaande knop!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Salarisinformatie Bruto € 15,89 p/u
Bedrijfsomschrijving Allroad is niet zomaar een bedrijf, maar staat synoniem voor transport en logistiek. Vernieuwend, flexibel, onderscheidend en vooral gedreven bieden wij een compleet pakket van dienstverlening aan. Van uitzenden, een rijopleiding, nascholen en een eigen logistieke tak tot het verzorgen van distributie-activiteiten.

Allroad vindt een persoonlijke benadering erg belangrijk, wij zijn groot geworden door persoonlijk te blijven. Al onze medewerkers kennen en zijn betrokken met onze hun kandidaten en opdrachtgevers, daardoor kunnen wij de perfecte match realiseren.

Vijf kernwaarden waar Allroad voor staat:

Betrokken: Allroad besteed tijd en aandacht aan haar opdrachtgevers en kandidaten.
Betrouwbaar: Wij hebben een groot netwerk van bekende en stabiele opdrachtgevers.
Flexibel: Snel schakelen tussen opdrachtgevers en kandidaten is onze specialiteit.
Mensgericht: Ons personeel kent onze kandidaten en opdrachtgevers en vindt altijd de beste match.
Veelzijdig: Naast het uitzenden van persoon heeft Allroad de academy om personeel op te leiden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!