Logistiek medewerker - Diessen

Diessen

Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Ben jij op zoek naar logistiek werk? Dan ben je bij Kwantum in Diessen aan het juiste adres! Orderpicken op de EPT of liever laden en lossen? Ook dat kan gewoon hier!

wat bieden wij jou
  • 10,93 per uur
  • Diessen
  • Fulltime & Parttime mogelijk
  • Een hecht en gezellig team
  • Vanaf 18 jaar verdien je hier € 10,56 per uur!!!!
wie ben jij

Hard werken is voor jou geen probleem, de tafels en banken sjouw jij makkelijk rond! Ook draag jij jouw steentje bij aan het hechte team. Heeft jouw collega even ondersteuning nodig? Dan help jij maar al te graag!

wat ga je doen

Jij zorgt voor het laden en lossen van verschillende producten en verplaatst deze binnen het magazijn via de EPT. Hiernaast pick je ook producten via picklijsten. Ook kan het zijn dat je een online bestelling krijgt. Op jouw EPT ga je op zoek naar de juiste producten. Jij zorgt er dus voor dat alle producten op de juiste tijd en plaats terecht komen!

waar ga je werken

Kwantum, één van de grootste woondiscounters in Nederland en België. wantum is marktleider in wand-, raam- en vloerproducten en één van de grootste aanbieders van meubelen, tuinmeubelen, keukendecoratie, woondecoratie, opbergartikelen, gereedschap en verf.

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel! Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd bellen. App je liever? App dan

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 10,93 p/u
Extra informatie Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Diessen Bekijk alle soortgelijke vacatures