Vrachtwagenmonteur - Dongen

Dongen

TechnoSelect
  • TechnoSelect
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Over de functie

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie als monteur van vrachtwagens met verantwoordelijkheden, zekerheid en variërend werk? Dan is deze functie in de regio Dongen iets voor jou! Als vrachtwagenmonteur draag je veel verantwoordelijkheden binnen het bedrijf. Je gaat onderhoud-, reparatie- en montagewerkzaamheden verrichten aan vrachtwagens, opleggers, aanhangwagens en grondverzetmachines. De vrachtwagens waarbij jij deze werkzaamheden gaan verrichten zijn voornamelijk van het merk Scania. Jij bent degene die er voor zorgt dat het werk vlekkeloos gaat verlopen en dat er zo min mogelijk problemen worden geconstateerd. Een grote verantwoordelijkheid, maar dat is waar het bedrijf naar op zoek is. Een aanpakker die in oplossingen denkt en niet bang is om vies te worden tijdens deze veelzijdige functie.

"Wil jij werken bij een echt familiebedrijf?"

Wat bieden wij

De sfeer binnen het bedrijf is erg gemoedelijk. Er zijn korte lijnen richting de directie en de medewerkers denken graag mee in het beleid van het bedrijf, hier krijg je dan ook de ruimte voor. Zo ga je samen met de klant in gesprek om tot een goede oplossing te komen. Je hebt dus de vrijheid om een deel van je eigen baan samen te stellen. Het bedrijf zorgt regelmatig voor teamuitjes en bedrijfsfeesten, waardoor de saamhorigheid groot is. Het personeel staat voorop in het bedrijf. Aan mogelijkheden geen gebrek, doorgroeien is mogelijk door bijvoorbeeld trainingen te volgen, want het bedrijf investeert graag in goede medewerkers. Als jij je best doet en goed werkt dan heb je ook zekerheid bij dit bedrijf. Je staat dus niet stil en blijft jezelf ontwikkelen op jouw vakgebied.


Wat heb je nodig

Voor deze functie is het belangrijk dat je weet hoe het vak van monteur in elkaar steekt. Je hebt geen diploma of APK papieren nodig! Je bent bekend met hydrauliek, mechaniek en brandstofsystemen. Ervaring binnen een functie als monteur of vergelijkbaar wordt zeer gewaardeerd. Als jij een aanpakker bent en graag aan het werk wil, is dit de ideale stap in jouw technische carrière. Het salaris wordt bepaald aan de hand van ervaring. Daarnaast krijg je binnen deze functie de kans om jezelf op verschillende aspecten binnen het bedrijf te ontwikkelen. Heb jij interesse in deze veelzijdige functie met verantwoordelijkheden? Voel je dan vrij om te reageren!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werken aan technische carrières. Dat is waar wij voor staan. Al ruim 21 jaar zijn wij actief in de werving en selectie van personeel in metaal, techniek, productie en bouw.

Samen stappen zetten in technische carrières
TechnoSelect is er niet voor even. TechnoSelect begeleidt werknemers door hun carrière en laat niet los. Ook voor onze opdrachtgevers zijn wij meer dan alleen toeleverancier. Wij ontwikkelen ons personeel en streven naar een lange termijn partnerschap. Wij denken mee. Opleiden? Wij zijn in. Learning on the job? Het kan. Zo krijgt ieder bedrijf en iedere werknemer bij ons de kans om mee te werken aan technische carrières.

lees meer

Contactpersoon Collin Emonts
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!