Monteur CVP (M/V) - Drachten

Drachten

Bureau Techniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Klinkt het assembleren en het monteren van modules op mechanisch en elektronisch gebied als werkzaamheden die goed passen bij jouw interesses? Dan is dit écht is voor jou!

De CVP machine zorgt ervoor dat de pakketten die op de post gaan, geheel op maat worden verpakt.

Als CVP monteur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van mechatronische modules voor de CVP machine. Het bouwen van deze machine doe je met behulp van de werkinstructies, dus het lezen van tekeningen is voor jou ook geen probleem.

Je gaat samenwerken in een team waarbij kennis en ervaringen worden gedeeld zodat jij de machine uiteindelijk van top tot teen kent. Tenslotte draag je zorg voor een schone en opgeruimde werkplek, maar dit voor jou vanzelfsprekend want je bent bekend met de veiligheidsvoorschriften.


Wij vragen:
  • Je hebt een technische mbo- diploma behaald;
  • Je hebt geen problemen met het lezen van tekeningen.
Wij bieden:
  • Salaris tussen de €2400 en €3000 euro bruto en arbeidsvoorwaarden die goed passen bij het niveau van de functie en je achtergrond;
  • De mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen door diverse training- en opleidingsmogelijkheden te bieden;
  • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s;
  • Reiskosten vergoeding van €0,19 euro per kilometer voor woon-werk verkeer;
  • Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een bepaalde tijdscontract van 1 jaar en bij goed functioneren wordt het omgezet naar vast contract;
  • 27 vrije dagen + 13 ADV dagen per jaar, op basis van een fulltime dienstverband;
  • Iedere maandag en woensdag gratis fruit.
Over het bedrijf:

Dit bedrijf realiseert oplossingen voor bedrijven in de vorm van slimme machines die automatisch en razendsnel orders op maat kunnen verpakken. Verspreid over de hele wereld werken er ruim 300 medewerkers elke dag met plezier aan deze slimme verpakkingssystemen. Innovatie en verbetering zit sinds 1924 in het bloed van het bedrijf. Je komt daarom te werken in een dynamische wereld waarbij er keer op keer duurzame oplossingen gevonden worden voor pakketpost, het vullen en openen van enveloppen, frankeren en het logistiek management van documenten.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Bureau Techniek is regionaal marktleider in het voorzien van flexibel technisch personeel. We zijn specialist in het vinden van de beste talenten voor onze opdrachtgevers. Passie voor het vak is de motor voor het leveren van kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in de branche creëren wij een duurzame match voor elke opdrachtgever. Met oprechte interesse en persoonlijk contact geven we invulling aan onze missie: ‘de schakel naar de beste baan'!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicemonteur Verwarmingstechniek in Drachten Bekijk alle soortgelijke vacatures