Opleiding vrachtwagenchauffeur - Dronten

Dronten

JobTrans
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Vacatureomschrijving

Wil jij vrachtwagenchauffeur worden?

JobTrans bereidt je voor op een mooie toekomst in de transport. Wij bieden je een gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur en tegelijkertijd een baan aan. Want de sector transport en logistiek staat nooit stil en het werk is er altijd. Nu én in de toekomst. Lees hieronder meer over ons werk- en leertraject waarin we er naar streven om je binnen 6 maanden op te leiden tot vrachtwagenchauffeur. Of solliciteer direct via de groene button.

Wat biedt JobTrans jou in de opleiding tot vrachtwagenchauffeur?

- Gratis omscholen tot vrachtwagenchauffeur, de volledige opleidingskosten nemen wij voor onze rekening;- Werk- en leertraject: dat betekent direct geld verdienen; - Fulltime contract met een salaris volgens de cao beroepsgoederenvervoer;- Klanten uit uiteenlopende branches, zodat je tijdens de opleiding kunt ontdekken welke branche het beste bij je past;- Baangarantie in de transport en logistiek;- Voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld doorstromen naar rijopleiding CE.

Je bent van harte welkom om aan de slag te gaan in de sector transport en logisitek die letterlijk en figuurlijk altijd in beweging is. Nu met gratis opleiding. Pak jij die kans?

Wie gingen je voor?

Onlangs maakten Daniël Kroezen en Martijn Brandenburg de carrièreswitch naar vrachtwagenchauffeur. Zij hebben via JobTrans de gratis opleiding tot vrachtwagenchauffeur gevolgd. Bekijk hieronder hun verhaal.

Vacature-eisen

Sollicitatieprocedure
Vrachtwagenchauffeur word je niet zomaar. Hieronder hebben we de route van ons opleidingstraject uitgestippeld.Selectie.
Als we jouw aanmelding voor de opleiding tot vrachtwagenchauffeur hebben ontvangen nemen we telefonisch contact met je op om kennis te maken. We horen graag waarom jij vrachtwagenchauffeur wil worden. Daarnaast vertellen wij je meer over het opleidingstraject. Mocht hier van beide kanten een positief gevoel aan overgehouden, nodigen we je uit voor een tweede gesprek en rijtest waarna we een keuze maken of we gaan starten.

Proefperiode. Na de selectie helpen we jou z.s.m. op weg om in de praktijk aan de slag te gaan. De proefperiode duurt 2 maanden. In deze periode kun jij laten zien wat je waard bent. De functies zijn variërend, zoals magazijnmedewerker of heftruckchauffeur. Ook dien jij in deze periode je gezondheidsverklaring in bij het CBR, zodat je medisch wordt goedgekeurd voor het beroep als vrachtwagenchauffeur.

Evaluatiegesprek. Na de proefperiode word je uitgenodigd voor een evaluatiegesprek. Mocht alles naar wens zijn, dan krijg je de theorieboeken mee naar huis om een start te maken met de theorie. Gedurende het verloop van de opleiding blijf je werkzaam in je huidige functie.

Theorie. Tijdens het studeren van de theorie word je ingepland voor de theorieklas. Die duurt gemiddeld 6 dagen en is verspreid over 6 weken. Alle onderwerpen worden behandeld door een ervaren instructeur. Aansluitend word je ingepland voor de 3 theorie-examens.

Praktijk. Na de theorie wordt een intest gepland en op basis hiervan een rijtraject, de toetsen voor de vakbekwaamheid en het praktijkexamen.

Aan de slag. Ben jij geslaagd voor je C-rijbewijs? Gefeliciteerd! Het avontuur als vrachtwagenchauffeur gaat vanaf nu beginnen. We geven jou 3 jaar baangarantie. Dat betekent dat we je 3 jaar een baan aanbieden als vrachtwagenchauffeur. Hierbij proberen wij rekening te houden met jouw interesses. Als je enige ervaring hebt opgedaan en toe bent aan de volgende stap leiden wij jou verder op tot je CE-rijbewijs.

Wat vragen wij van jou als vrachtwagenchauffeur in opleiding?

- Je hebt enorm veel zin om deze uitdaging aan te gaan;
- Je bent in het bezit van het B-rijbewijs en eigen vervoer;
- Een half uur tot een uur reizen naar het werk is voor jou geen probleem;
- Je hebt de Nederlandse taal goed onder de knie zodat het studeren van de theorie voor jou geen probleem is.

Meer weten?

Interesse in de opleiding tot vrachtwagenchauffeur? Solliciteer door middel van onderstaand formulier.

WhatsApp: 06 - 12 45 03 67
Telefoon: 0341 - 820 300
E-mail: [email protected]
Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over ons werk- en leertraject dat je voorbereidt op een mooie toekomst als vrachtwagenchauffeur.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Bedrijfsomschrijving JobTrans is het uitzendbureau in de transport en logistiek.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur C in Dronten Bekijk alle soortgelijke vacatures