Elektromonteur (M/V) - Dronten

Dronten

Bureau Techniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Wil jij meehelpen aan een duurzaam Nederland? Eigen ideeën inbrengen bij een groeiend bedrijf? Dan is dit jouw ideale werkgever!

Als elektromonteur ga je bij particulieren en bedrijven warmtepompinstallaties en zonnepanelen installeren. Dit doe je in de omgeving Dronten maar soms ook in andere delen van Nederland voor grotere projecten. Je bent voornamelijk zelfstandig bezig maar binnen het bedrijf is teamwork zeer belangrijk en ook jij krijgt hiermee te maken. Hoewel je voornamelijk zelfstandig werkt heb je ook contact met je 3 collega-elektriciens. Wanneer je ergens tegenaan loopt probeer je het natuurlijk eerst zelfstandig op te lossen maar wanneer dat niet lukt neem je contact op met je collega's om samen tot een oplossing te komen.


Wij vragen:
  • Werkervaring als elektricien;
  • Een afgeronde mbo 3 of 4 opleiding in de richting van elektromonteur;
  • In het bezit van rijbewijs B.
Wij bieden:
  • Veel zelfstandigheid en vrijheid;
  • Een salaris vanaf 2400 euro bruto per maand afhankelijk van ervaring en leeftijd;
  • Werkbus beschikbaar voor woon-werkverkeer;
  • Een budget voor het volgen van cursussen en opleidingen;
  • Meewerken aan een duurzaam milieu.
Over het bedrijf:

Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen, dit doen ze door warmtepompen, laadstations, zonnepanelen, energiereservoirs en mechanische ventilatie aan te leggen. Het is een familiebedrijf en dat is ook de sfeer die binnen het bedrijf hangt. Door de volledige transparantie binnen het bedrijf is er onderling goed contact. Deze onderneming organiseert ook uitjes maar werknemers organiseren dit ook vaak zelf, zo wordt het weekend regelmatig ingeluid met een vrijmibo! Verder is dit bedrijf druk bezig met groeien, belangrijk is dat jij hierbij helpt. Dit doe je door eigen initiatief te nemen, kennis mee te nemen en zelf verantwoordelijkheid te nemen. Binnen dit bedrijf loopt, door alle ontwikkelingen, niet alles strak maar je krijgt juist veel vrijheid en zelfstandigheid.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.400 p/m
Bedrijfsomschrijving Bureau Techniek is regionaal marktleider in het voorzien van flexibel technisch personeel. We zijn specialist in het vinden van de beste talenten voor onze opdrachtgevers. Passie voor het vak is de motor voor het leveren van kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in de branche creëren wij een duurzame match voor elke opdrachtgever. Met oprechte interesse en persoonlijk contact geven we invulling aan onze missie: ‘de schakel naar de beste baan'!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Elektromonteur in Dronten Bekijk alle soortgelijke vacatures