Lasser (M/V) - Dronten

Dronten

Bureau Techniek
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Of je nou wel of geen ervaring hebt als lasser, bij onze opdrachtgever krijg jij de mogelijkheid expert te worden in vak van Lasser Tig/Mig. Je houdt vooral van aanpakken en bent erg handig!

Als lasser krijg jij de kans om ervaring op te doen binnen het vak. Binnen het bedrijf kan jij de bakvormen van metaal tot een goed product realiseren. Vanaf een tekening kan je een product samenstellen en weet jij deze af te lassen. Je werkt allround binnen de las- en productiehal waarbij je verschillende werkzaamheden krijgt. Zo kan je ook achter de kantbank komen te staan. Hierdoor krijg je allerlei producten in handen en zie je hoe het product van begin tot eind wordt gevormd.

Je collega's delen graag hun kennis en leren je een expert te worden in het vak. Jij weet van aanpakken en bent erg handig, daardoor heb je deze werkzaamheden snel onder de knie. Als je al ervaring hebt binnen het lassen zal dit je nog gemakkelijk af gaan.


Wij vragen:
  • Jij bent handig!
Wij bieden:
  • Salarisindicatie van €2300, - bruto per maand;
  • Kans om ervaring op te doen als lasser;
  • Werken binnen een gezellig team!
Over het bedrijf:

Onze opdrachtgever heeft al meer dan 40 jaar ervaring binnen het ontwerpen en produceren van de bakkerijgereedschappen. Zij hebben een vestiging in Dronten met een las- en productiehal. Zij hebben veel geautomatiseerde bakkerijlijnen waarbij het bedrijf verder denkt dan de standaard productie. Door de jaren ervaring is dit bedrijf gegroeid met klanten wereldwijd. De productiehal blijft ook groeien aangezien er binnenkort een laserrobot bij komt en er is zicht op een verhuizing.

Op de vestiging zijn 13 medewerkers aan het werk zoals lasser, constructiebankwerkers, tekenaars etc. Het is een laagdrempelig bedrijf waar de directie ook wel eens te zien is op de werkvloer. Ook heerst er een gezellige sfeer binnen het bedrijf.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.300 p/m
Bedrijfsomschrijving Bureau Techniek is regionaal marktleider in het voorzien van flexibel technisch personeel. We zijn specialist in het vinden van de beste talenten voor onze opdrachtgevers. Passie voor het vak is de motor voor het leveren van kwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in de branche creëren wij een duurzame match voor elke opdrachtgever. Met oprechte interesse en persoonlijk contact geven we invulling aan onze missie: ‘de schakel naar de beste baan'!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Lasser in Dronten Bekijk alle soortgelijke vacatures