Vacature Allround metaalbewerker - Dronten

Dronten

FlevoDirect uitzendbureau
 • FlevoDirect uitzendbureau
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Als allround metaalmedewerker ben jij met van alles bezig dat met metaal te maken heeft. Denk hierbij aan draaien en frezen, matrijzen maken voor samples. Het bedrijf is gespecialiseerd in kleine aanvragen en hierdoor maakt het werken bij dit bedrijf ook leuker! Jouw dagen zien er afwisselend uit, het ene moment ben jij bezig met dus frezen en draaien van metaal en het andere moment ben jij bezig met stukje orderverwerking.  Het is een combinatiefunctie waarbij je ook stukje administratief werk hebt. Het bedrijf zoekt een allround metaalmedewerker die een stukje ervaring heeft of iemand die het wilt leren!

Je werktijden mag je zelf inplannen, om 07:00 uur, 07:30 uur óf 08:00 uur starten. Deze vrijheid heb jij zelf in de hand. Ditzelfde geldt voor de werkuren. Wil je parttime werken is dit bespreekbaar evenals een 40-urige werkweek. Voel jij je nou helemaal thuis in deze functie óf zou je dit vak willen leren? Ook daar staat deze organisatie voor open.

lees meer

Gestelde eisen

Als allround metaalbewerker beschik jij over het volgende;

 • Je vindt het niet erg om multi-inzetbaar te zijn en staat open om het werk te leren aan de verschillende CNC frees én draaimachines;
 • Juist het produceren van kleinere productieseries vindt je interessant evenals allerlei verschillende nieuwe producten die een aanpassing benodigd hebben of een ludieke vraag naar een bepaald product;
 • Naast het werken in de werkruimte vindt je het ook leuk om bij te springen met het verwerken van orders (invoeren in het systeem);

Verder ben je echt op zoek naar een baan voor de langere termijn c.q. vast.

lees meer

Extra informatie Arbeidsvoorwaarden

Wat kan jij van ons verwachten: 

 • Salaris volgens klein metaal cao (welke schaal is afhankelijk van leeftijd en ervaring); 
 • Reiskosten indien woonachtig buiten Dronten, €0,19 per kilometer; 
 • Veel betrokkenheid vanuit de organisatie met een team met jarenlange ervaring;
 • Extra bonussen
 • Pensioenopbouw volgens de cao klein metaal;
 • Betrokken werkgever. Je kan bij ons met alles terecht en staan altijd voor je klaar met een kopje koffie of thee; 
 • Trainingen en cursussen via FlevoDirect Academy; 
 • ADV (indien dit geldt); 
 • 25 vakantiedagen; 
 • 8,33% opbouw aan vakantiegeld  
Sollicitatieprocedure

Solliciteren doe je zo:

Stap 1. Sollicitatie 
Leuk dat je bij ons solliciteert! Solliciteren gaat heel eenvoudig via de sollicitatieknop. Of stuur jouw cv en motivatie naar [email protected]  zodat wij snel contact met je kunnen opnemen.
Stap 2. Telefonische kennismaking 
Wij nemen telefonisch contact met jou op om jouw motivatie te bespreken. 
Stap 3. Persoonlijke kennismaking  
Tijdens een kennismakingsgesprek (kan ook via Microsoft Teams) bespreken wij uitgebreid jouw wensen, kennis en kunde. 
Stap 4. Wij gaan voor je aan de slag 
Na de kennismaking gaan wij voor jou aan de slag. We gaan je voorstellen bij de organisatie en duimen met je mee dat je op sollicitatiegesprek mag komen. Is er na het gesprek de juiste match? Dan is de kans groot dat je een mooie baan aangeboden krijgt! 
Nog niet “klaar” om te solliciteren en wil je nog iets weten? 
Geen probleem! Bel 0320 - 748 800 of WhatsApp ons op 06 - 39 18 47 07 om in vertrouwen te praten over de mogelijkheden van deze vacature. Een e-mail sturen mag natuurlijk ook. Wij geven graag antwoord op al je vragen. 

Omdat wij graag ook van anderen horen hoe goed jij bent in jouw werk, is het een onderdeel van onze procedure om referenties in te winnen en/ of getuigschriften in te zien. Vacaturenummer 106222

lees meer

Bedrijfsomschrijving FlevoDirect hét uitzendbureau voor Flevoland en Veluwezoom
Vele succesvolle plaatsingen door persoonlijke betrokkenheid

FlevoDirect staat bekend om zijn eerlijke, open en snelle manier van werken. Onze hoog opgeleide medewerkers kennen de lokale en regionale arbeidsmarkt goed en weten waar zij vacatures kunnen verwachten. Die kennis vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Misschien wil je werken naast je studie. Of zoek je juist die ene vacature voor een baan voor langere tijd, met uitzicht op een vast dienstverband. Welke baan je ook zoekt: bij FlevoDirect ben je altijd aan het goede adres voor de beste vacatures.
Naast de bemiddeling van uitzendkrachten biedt FlevoDirect steeds meer vaste banen en detachering.

FlevoDirect kan jou leuke en uitdagende banen bieden bij meer dan 250 bedrijven in Flevoland en Gelderland vanuit onze vestigingen in Lelystad en Zeewolde. Elke vacature plaatsen wij in de vacaturebank van onze druk bezochte website, zodat je direct kunt solliciteren. Op onze vacaturesite bieden wij een ruim overzicht van vacatures in Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten, Harderwijk, Nijkerk, Nunspeet en Putten.

Interessante vacatures

Werkzoekenden bieden wij interessante vacatures die hen uitdagen. Een vakantiebaan, parttime- of juist fulltimebaan: voor een job van 3 tot 40 uur werk per week dicht bij huis ben je bij FlevoDirect aan het juiste adres. Wist je dat onze opdrachtgevers regelmatig onze kandidaten in (vaste) dienst nemen?

FlevoDirect kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid. persoonlijke benadering en betrokkenheid. Dit vertaalt zich naar een bijzonder hoge match-score.

FlevoDirect is voor zowel werkzoekenden als opdrachtgevers:
Jouw partner in arbeidsbemiddeling!


Trefwoorden: Arbeidsbemiddeling, Baan, Banen, Flexwerker, Tijdelijk Werk, Tijdelijke Banen, techniek, Uitzendbureau, Uitzendwerk, Zeewolde, Nijkerk, Harderwijk, Dronten, Ermelo

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Metaalbewerker in Dronten