Leerkracht Dronten en omgeving

Dronten

DIT IS WIJS
  • DIT IS WIJS140 vacatures
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • Parttime/Fulltime
  • Reiskostenvergoeding
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Onderbouwklassen zijn de leukste klassen om les te geven, toch? De kinderen kennis laten maken met spelen, samenwerken, het vormen van woorden en het uitvoeren van eenvoudige rekensommen. Jouw leerlingen gaan met plezier naar school, omdat jij vertrouwen uitstraalt in de lessen en een veilige leeromgeving creëert voor ieder kind.

Deze kleine school ligt in het mooie Flevoland en dan specifiek in Dronten. Het is makkelijk bereikbaar met de auto en als nieuwe collega word je echt opgenomen in het team. Er wordt op een moderne manier met de nieuwste methodes lesgegeven. Jij beschikt over de juiste didactische en pedagogische vaardigheden, maar daarnaast heb je ook passie voor het vak en zorg je elke dag weer voor een lach op het gezicht bij je leerlingen.

Als recruiter vind ik het belangrijk om te kijken waar jouw kwaliteiten liggen en waar je in wil groeien. Ik ga daarom graag het gesprek met je aan om te kijken waar de match ligt.

lees meer

Gestelde eisen Jij bent op korte termijn beschikbaar voor een tijdelijk dienstverband;
Je bent parttime of fulltime beschikbaar voor minimaal 0,4 fte tot 1 fte;
Je bent geïnteresseerd in onderbouwklassen
Ben jij de leerkracht die een PABO diploma op zak heeft of ben je een onderwijsassistent die zelfstandig voor de klas staat? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren op deze functie.
Zie jij de match?
Reageer dan snel en dan drinken we samen een digitale bak koffie!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 p/m
Extra informatie Bij DIT IS WIJS bieden we jou een omgeving waar jij jezelf kan zijn en kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen.
Een goed salaris die past bij jouw kennis en ervaring
Met de auto of fiets? Reiskostenvergoeding is geregeld.
Mogelijkheden om cursussen en workshops te volgen. Snap je al die technologie even niet? Geen probleem wij regelen dat je weer up to date bent ;)

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn meedenkend adviseur voor besturen en scholen in het primair-, speciaal- en voortgezet onderwijs, het mbo en de kinderopvang. Met onze positieve blik vooruit zien we volop mogelijkheden. Ons team inspireert en ondersteunt de volgende generatie bij het creëren van een kansrijke toekomst. We zijn een hecht team met passie voor het onderwijs. Wij werken aan de groei van onze docenten, de leerlingen die goed onderwijs verdienen en het onderwijs in Nederland.

Als marktleider in onderwijsdetachering ondersteunt DIT IS WIJS bij de werving en selectie van bevoegde onderwijsprofessionals. Voor korte en lange termijn en bij plotselinge uitval. Ook voor de inzet van leerlijnen, coaching op maat en talentontwikkeling kunnen partners bij DIT IS WIJS terecht. Samen bundelen we onze krachten. Onze missie is duidelijk. Samen zorgen wij ervoor dat er geen klas meer naar huis wordt gestuurd!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Leraar in Dronten Bekijk alle soortgelijke vacatures