Hovenier - Dronten

Dronten

Sebo Personeelsdiensten
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Locatie: Dronten

Voor een groot groen aannemer in Dronten zijn wij op zoek naar een vakbekwame hovenier voor diverse onderhoudsprojecten. Je bent verantwoordelijk voor onderhoudswerkzaamheden bij zowel tuinen van zorginstellingen, bedrijven en groenvoorzieningen. Je gaat zelfstandig aan de slag bij je eigen klantenkring waarbij je zelf een planning maakt over de verrichte werkzaamheden. In opdracht van de opdrachtgever kun je kleine wijzigingen in de tuin schetsen en opnemen.

Wat vragen wij van jou?
• Je bent klantvriendelijk;
• Je bent in het bezit van een BE-rijbewijs;
• Je beschikt over vakkennis en bent bereid te leren;
• Je bent organisatorisch sterk;
• Je hebt een afgeronde MBO-groen opleiding;
• Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat of bent bereid deze te behalen via Sebo Personeelsdiensten.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een fulltime functie van 38 uur per week en je ontvangt een salaris conform de cao hoveniersbedrijf. Je neemt deel aan het STIPP Pensioen. Bij het blijken van goede geschiktheid is er een vast dienstverband mogelijk.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto aanhanger (BE)
Extra informatie
Aan de slag bij Sebo Personeelsdiensten

Wij belonen iedereen uitstekend, volgens de geldende regels die er zijn. Elk jaar heb je recht op 25 vrije dagen. Je ontvangt kilometervergoeding en wanneer je recht hebt op reisuren, ontvang je die uiteraard ook! De overige vergoedingen en vrije dagen worden bepaald door de cao van de inlener waar je tewerkgesteld wordt.

Naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrel organiseren wij 1 keer per jaar een groot Sebo jaarfeest. Tijdens de kerst ontvang je ook nog eens een prachtig kerstpakket!

Sebo Personeelsdiensten is aangesloten bij brancheorganisatie NBBU en draagt de certificaten van VCU en NEN4400. Zo weet jij zeker dat je te maken hebt met een goed georganiseerd bedrijf!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sebo staat voor no-nonsense, persoonlijk, slagvaardig en altijd bereikbaar. Door onze kennis en ervaring, weten wij haarfijn de juiste kandidaten te selecteren voor uw werk. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met een gezonde drive en oprechte interesse hun werkzaamheden uitvoeren.

Sebo Personeelsdiensten hecht veel waarde aan professionaliteit en betrokkenheid. Het lidmaatschap van de NBBU en certificeringen als NEN4400-1 en VCU tonen dit aan. Wij stimuleren al onze medewerkers om het VCA diploma te behalen en daarnaast leiden wij onze medewerkers telkens breder op, om zo altijd een toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. In deze samenstelling zijn wij een betrouwbare partner voor uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Bent u op zoek naar werk of zoekt u een gedreven medewerker in uw bedrijf? Neem dan contact op.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Hovenier in Dronten Bekijk alle soortgelijke vacatures