Onderhoudsschilder - Dronten

Dronten

Faber
 • Faber
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast/tijdelijk contract
 • Fulltime
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature
Wat jij gaat doen
Als schilder in het onderhoud segment ben jij in de positie om het verschil te maken! Jij staat dagelijks op met een glimlach om aan de slag te gaan als schilder. Jij weet exact wat jouw klant nodig heeft om die enorme glimlach op het gezicht te toveren, dit doe je dan ook het met volle overtuiging!

Even dat muurtje extra aanstrijken of die scheur in de muur? Ja, dat ziet er natuurlijk niet uit en jij kan niet over je hart verkroppen de klant daarmee te laten zitten. Dus je pakt je spullen neemt de klant mee en zegt: Kijk, dit heb ik toch mooi even voor je gedaan.

Dan komt die mooie glimlach en lekkere koek vanzelf tevoorschijn. Immers, jij staat als schilder aan de frontlinie en jij weet wat er van jou als vakman schilder verwacht wordt. En zeg nou zelf...Wat een top vak beheers jij toch! 

Einde dag stap je in je bedrijfsauto, voldaan op weg naar huis, maar eerst vraag je even aan de klant of deze tevreden is met het geleverde werk en dat je er morgen weer fris en uitgerust staat op het afgesproken tijdstip. 

Wedden dat de volgende dag de warme koffiegeur je tegemoet komt en jij jouw mooie vak als schilder weer vol overtuiging kunt uitvoeren. Dat is waar jij voor staat en voor de volle honderd procent voor gaat!

Mooier kunnen we het niet maken, wél geler....Welkom bij Faber!

lees meer

Gestelde eisen
Ben jij de kandidaat
Wij bieden jou een functie als schilder aan die geheel bij jouw wensen past! Geheel vooraf in goed overleg en transparant waar jou wens naar uit gaat. Wij van Faber zoeken de juiste plek voor jou!

Aangezien je veel met klanten in contact staat is een goede beheersing van de Nederlandse taal gewenst. Jij hebt een passende werkervaring met dan genoeg kennis en de juiste diploma’s op zak. Daarnaast heb je er geen problemen mee om zelfstandig of in teamverband te werken.

Ben je nou benieuwd wat wij kunnen bieden of heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact met mij op.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 3.500 p/m
Extra informatie
Wat wij bieden
En....Wat jij kan vinden wij bijzonder. Dat belonen we met:
 • Wij bieden jou een uitstekend salaris conform de schilder cao tussen de € 2.500,- en € 3.500,- bruto per periode;
 • Ben jij op zoek naar persoonlijke aandacht? bij ons sta jij op nummer 1!;
 • Wij komen bij je langs op locatie of zelfs thuis om eens te horen hoe het met je gaat. En…. wij komen niet met lege handen!;
 • Als jij gelukkig word van een vaste aanstelling dan is Faber de plek waar jij je thuis voelt;
 • Wij geven jou een loyaliteitsprogramma: Iedere werkdag spaar jij punten. Deze spaarpunten wissel je in voor de mooiste en leukste cadeaus;
 • Ben jij op zoek naar ontwikkeling? Wij bieden jou opleidingen, zodat jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden nooit stilstaan. En Faber betaald deze voor jou;
 • Zoek jij een bedrijf die binding belangrijk vind? Dan ben je bij Faber aan het juiste adres. Dit doen we met een Sinterklaasfeest, zomer- en kerstborrel;
 • Wil jij dichtbij huis werken vanwege je sociale leven? Wij hebben werk in jouw omgeving, dus altijd dichtbij huis.
Bij ons kan jij met al je vragen terecht, wij zijn er voor jou!

Dat is wat Faber doet voor jou! Geen paarse krokodillen maar gewoon eerlijk, duidelijk en helder!

Meer weten?
Daarnaast biedt de Faber familie je een warm welkom toe en blijven wij veel in contact met elkaar, zowel op de werkplek als telefonisch. Wij komen nooit met lege handen, wat de ogen zien, wil de buik proeven.

Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. Voor vragen kun je bellen naar Remco Draisma:

Neem contact met mij op via: 06 82662330.

lees meer

Bedrijfsomschrijving
Waar jij gaat werken
Wij hebben voor veel schilderbedrijven in de regio het mooiste werk beschikbaar! Een mooie monumentale boerderij met rieten kap of een rijtjeswoning aan het water, een leuk en tof appartementencomplex, voor ieder wat wils! Het kan allemaal!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Schilder in Dronten Bekijk alle soortgelijke vacatures