Assistent teamleider fruitproductie (M/V) - Dronten

Dronten

Werkis / verder met werk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een assistent teamleider in de fruitproductie. Als assistent teamleider weet jij hoe je medewerkers op een positieve manier kan aansturen, je bent een echte teamplayer! Je bent de rest van de dag druk bezig met het aanvoeren van fruit in de productie ruimte, hierbij vind je het belangrijk dat er netjes gewerkt wordt door jouzelf en jouw team. Dit zorgt ervoor dat jij en jouw team in een opgeruimde omgeving kunnen werken. Wanneer het aangevoerde product gereed is, zorg jij ervoor dat deze ook weer wordt afgevoerd naar de juiste plek. Hiervoor is het belangrijk dat jij een heftruck kan besturen. Tot slot ben jij ook verantwoordelijk voor het bestellen van diverse materialen voor de organisatie.

Ben jij de assistent teamleider die wij zoeken? Reageer dan snel door op de groene knop te drukken!

Heb je vragen? Neem dan contact op met Eline via dit nummer: 038-3338328


Gevraagd wordt
  • Jij beschikt over een heftruckcertificaat;
  • Je bent vijf dagen per week beschikbaar;
  • Je beschikt over een flexibele werkmentaliteit.
Geboden wordt
  • Een marktconform salaris;
  • Een goede en gemotiveerde werksfeer;
  • Een afwisselende baan;
  • Bij goed functioneren kans op vast dienstverband.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Verder met werk is onze missie. Onze core business is het verbinden van opdrachtgevers en kandidaten. We vinden de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de mooiste banen voor onze kandidaten. Daarnaast bieden we ook de diensten loopbaancoaching, casemanagement en Inhouse Service aan.

Ontwikkeling en groei
Wij geloven dat werk je verder brengt in je ontwikkeling. Ontwikkelingsgericht, ambitieus en betrokkenheid kenmerken onze collega's. We gaan nog een stap verder in het stimuleren van de ontwikkeling van onze medewerkers door middel van Werkis / build your dream en de Werkis Academy. In het licht van onze doelstelling ‘het ontwikkelen van mensen' vinden we het logisch om de ondernemersgeest te stimuleren. We denken verder dan de carrière binnen Werkis.

Werkis kiest bewust voor jouw toekomst, welke keuze maak jij?

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!