30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Duiven.
5 dagen geleden geplaatst • 1x bekeken

Projectleider Civiele Techniek Duiven • Matchd

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vacaturedetails

 • 28 - 36 uur
 • HBO of hoger
 • Detachering / Vast contract
 • Medior/Senior
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Startdatum: 02-01-2023
Einddatum: 31-12-2023
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 28-36
Sluitingsdatum: 20-10-2022 om 14:00 uur

Functieomschrijving
1Stroom is de ambtelijke werkorganisatie van de gemeente Duiven en Westervoort. Binnen beide gemeenten spelen verschillende grote ontwikkelingen zoals woningbouwopgaves, ontwikkeling nieuwe bedrijventerreinen, en een project voor het herinrichten van een belangrijke straat. Team realisatie en Beheer werkt mee aan de verschillende ontwikkelingen. Enkele ontwikkelingen zitten in de verkennende fase waarvoor we vanuit het oogpunt Ruimtelijke ontwikkeling een bijdrage leveren aan de haalbaarheid. Andere ontwikkelingen zijn verder en moeten vanuit de civieltechnische inhoud begeleid worden. 1Stroom zoekt een projectleider die als eerste aanspreekpunt en verbinder functioneert voor ontwikkelingen op het gebied van woningbouw en bedrijventerreinen. Daarnaast organiseer je de planvoorbereiding van de herinrichting van een weg. Hiervoor wordt met de samenleving een plan gemaakt. Dit plan wordt voorgelegd aan de gemeenteraad. Naast deze grote opgaven realiseert u een aantal kleine projecten zoals de aanleg van een voetpad en woonrijp maken vaneen straatje binnen een ontwikkeling.

Verantwoordelijkheden
In de projecten levert u van initiatieffase tot en met nazorgfase vakinhoudelijke expertise. U zet vraagstukken op de verschillende disciplines zoals groen, wegen en riolering uit binnen het team Realisatie en Beheer. U verzameld de input en levert zo integraal advies aan de projectgroep. Daarnaast coördineert u vanaf de voorbereidingsfase het ontwerpproces, de aanbesteding en de uitvoering. Dit doet u in zowel de Bouwrijp als Woonrijp fase van de ontwikkeling. U organiseert binnen team realisatie en beheer projectgroep overleggen en rapporteert regelmatig de ambtelijk opdrachtgever over de voortgang. U heeft affiniteit met de bestuurlijke en politieke context en onderhoud proactief contact met de opdrachtgevers.

Organisatie
Een veerkrachtige organisatie middenin een vitale samenleving, dat is de stip op de horizon.
Waar we voor staan? 1Stroom wil graag een betrouwbare en betrokken partner zijn die bijdraagt aan een samenleving waar het goed wonen en werken is. Niet alleen de structuur van onze organisatie zorgt daarvoor, ook de manier van werken en hoe we met elkaar omgaan. De kernwaarden die we met elkaar hebben afgesproken zijn voor ons belangrijk: vertrouwen, aandacht en verantwoordelijkheid.Functie-eisen

 • Je bent inzetbaar vanaf 2 januari tot en met 31 december voor 28 tot 36 uur per week;
 • Minimaal een hbo opleiding richting civiele techniek of cultuurtechniek;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als Projectleider in de civiele techniek in de afgelopen 8 jaar;
 • Je hebt in minimaal 5 projecten een vergelijkbare rol gehad;
 • Ervaring in minimaal 3 projecten met bewonersparticipatie trajecten en het houden van bewonersavonden;
 • Ervaring in het aanbesteden van vergelijkbare civiele werken.


Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP'ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren.

Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in