Magazijnmedewerker Dagdiensten

Ede

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Kan jij niet stilzitten en wil je geld besparen op een sportschool abonnement? Houd jij ervan om alles logistiek tot in de puntjes te regelen? Deze functie als Magazijnmedewerker Dagdiensten is dan echt wat voor jou! 

Jouw nieuwe werkgever 
Wij zijn een veelzijdig familiebedrijf in de buurt van Barneveld. Van metaal maken wij diverse producten die wij vooral leveren aan interieurbouwers. Hun klanten maken een project stoer met staal voor binnen en zij leveren dat staalwerk. Daarnaast richten we ons ook beveiliging voor grote bedrijven. Hierbij specialiseren wij ons op automatische en kogelwerende deuren die worden toegepast bij grote banken en bijvoorbeeld overheidsinstanties. Samen met zo’n 100 enthousiaste collega’s zorgen wij ervoor dat kwaliteit hoog in het vaandel staat in het werk wat wij doen. Naast al dit harde werken is er ook voldoende ruimte voor ontspanning. Er worden regelmatig leuke uitjes georganiseerd, zoals een BBQ of een kerstevent. En op vrijdag is er altijd een gezellige borrel om een goede werkweek gezellig af te sluiten. Daarnaast hebben wij oog voor jouw ontwikkeling. Wij zullen hier altijd in meedenken en je stimuleren en ondersteunen waar nodig is. 

Hoe ziet jouw werkdag als Magazijnmedewerker Dagdiensten eruit?
In de ochtend start je om 07:30 uur, waarbij je al een kop koffie hebt gedronken met collega’s. Je kijkt welke orders er binnen zijn gekomen en verzamelt de eerste orders. De administratie die erbij hoort, handel je direct af, zodat je alles al hebt bijgewerkt. In de loop van de ochtend komt de eerste vrachtwagen binnen met stalen deuren en samen met je collega los je deze producten die zijn binnen gekomen. De goederen leg je op de goede plek in het magazijn, zodat alles overzichtelijk blijft. Meerdere goederen vervoer je met de hef- of reachtruck, dus je vindt het geen probleem om daarmee af te wisselen. In de middag zorg je ervoor dat de andere vrachtwagen gevuld wordt met de klantenorders. Daarbij vindt je het belangrijk dat je werkplek netjes blijft, dus samen met je collega houdt je het magazijn schoon en opgeruimd. Aan het einde van de dag check je of je alles hebt gedaan, om daarna rond een uur of 16:30 uur richting huis te gaan. Soms kan het zijn dat je een uurtje langer werkt, maar je probeert dit uiteraard te voorkomen.

Wat bieden wij jou als Magazijnmedewerker Dagdiensten? 
  • een salaris tussen de €2.200 en €2.500,- bruto per maand, gebaseerd op je relevante kennis en ervaring; 
  • overuren worden uitbetaald tegen 147%;
  • 25 vakantiedagen en 8,33 % vakantiegeld op jaarbasis;
  • alle vrijheid om je zowel persoonlijk als professioneel te kunnen ontwikkelen;
  • gezellige vrijdagmiddagborrels, BBQ’s en een kerstevent.
Wat vragen we van jou?
  • jij wilt graag in de logistiek werken en jou verder ontwikkelen. Hier zijn mooie mogelijkheden voor jou; 
  • je bent fulltime beschikbaar. 
En hoe nu verder?
Wil jij onderdeel uitmaken van ons mooie, trotse familiebedrijf? Herken je jezelf in het profiel en sta je te popelen om als Magazijnmedewerker Dagdiensten aan de slag te gaan? Laat mij, Joanne, dit dan zo snel mogelijk weten! Je kunt mij een WhatsApp sturen via 06-8685635. Ik reageer binnen een werkdag. Hopelijk spreek ik jou snel onder het genot van een goede bak koffie! 
 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.200 - € 2.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Magazijnmedewerker in Ede