Vrachtwagenchauffeur CE - Ede

Ede

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Zoek jij een mooie uitdaging in de agrarische sector en vind je het super leuk om bij boerderijen in Midden Nederland te komen en hen te voorzien van voer voor hun vee? Dan is deze vacature als Vrachtwagenchauffeur CE helemaal geschikt voor jou. Je komt te werken in een tweeploegendienst bij een fantastische werkgever. Lees snel verder voor meer informatie.

Jouw nieuwe werkgever
Jouw nieuwe werkgever is op zeven locaties gevestigd in Midden Nederland. Jouw standplaats wordt voornamelijk Barneveld, maar het kan zijn dat je ook weleens vanuit Wageningen of Lienden rijdt. Samen met 300 enthousiaste medewerkers zorgen jullie ervoor dat een aantal Welkoop winkels, die in eigen beheer zijn, bevoorraad worden en dat de boeren in de regio Midden Nederland voorzien worden van voer voor hun vee. Denk hierbij aan voer voor varkens, koeien en kippen bijvoorbeeld. Je komt bij boeren die aangesloten zijn bij dit bedrijf. Je spreekt letterlijk en figuurlijk de agrarische taal. Jouw nieuwe werkgever is super goed voor jou en jouw collega’s. Je krijgt voldoende de tijd voor jouw ritten en je kunt op een correcte manier de rust nemen die verplicht is voor chauffeurs. Daarnaast vinden zij een werk/privé balans heel belangrijk. Daarom ben je altijd op tijd thuis en slaap je nooit in de vrachtwagen. Een ideale baan die goed te combineren valt met een gezin bijvoorbeeld. Naast het harde werken is er ook voldoende ruimte voor ontspanning onder elkaar. Jullie hebben zo nu en dan een personeelsfeest voor de binding met collega’s en de werkgever. 

Hoe ziet jouw werkdag als Vrachtwagenchauffeur CE eruit?
Je komt te werken in een tweeploegendienst. De ene week werk je van 05.30 uur tot 14.30 uur en de andere week werk je van 14.30 uur tot 23.00 uur. Je laadt de bulkwagen op de locatie in Barneveld met voldoende voer. Vervolgens staan er voor deze ochtend drie adressen op de planning. Je gaat naar een boerderij in Scherpenzeel, vervolgens rijd je naar een boerderij in Putten en daarna ga je langs een boerderij in Leusden. Deze boerderijen hebben koeien. Je sluit de silo aan op jouw bulkwagen en zorgt dat de silo’s vol zitten met voer. Je mag zelf aangeven of je het leuk vindt om wekelijks bij dezelfde boerderijen terug te keren of dat je juist afwisseling wil in jouw routes. Je leert de boeren op een gegeven moment beter kennen en dan is het ook wel zo leuk om even een praatje te maken. Hier gunt jouw werkgever jou ook de tijd voor. Je ziet van alles, van grote professionele boerderijen met melkrobots tot wat ouderwetsere boeren die nog veel met de hand doen. Je komt niet alleen bij veehouders, maar ook bij akkerbouwers en fruittelers. Je rijdt naar de vestiging in Lienden en laadt daar de vrachtwagen voor een tweetal fruittelers in de Betuwe. Wanneer je klaar bent ga je terug naar Wageningen en zit jouw werkdag erop. 

Wat bieden wij jou als Vrachtwagenchauffeur CE?
 • € 14,29 bruto per uur exclusief 13% ploegentoeslag (dit komt uit op € 2800 bruto per maand); 
 • reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer vanaf 10 km enkele reis;
 • mogelijkheid om extra cursussen te behalen op onze kosten;
 • veel vrijheid in jouw functie; 
 • vaste werktijden in een tweeploegendienst;
 • pensioenopbouw; 
 • 25 vakantiedagen en 8,33% bruto vakantiegeld op jaarbasis; 
 • werkschoenen en werkkleding;
 • na 6 maanden krijg je een vast contract bij de werkgever;
 • een leuke en betrokken werkgever die oog heeft voor jouw wensen. 
Wat vragen wij van jou?
 • je hebt bij voorkeur niet te lange vakantieplannen deze zomer;
 • uiteraard ben je in het bezit van een CE rijbewijs met een chauffeurspas en een geldige code 95;
 • bereidheid om in een tweeploegendienst te werken (05.30 uur tot 14.30 uur en 14.30 uur tot 23.00 uur);
 • je kunt je voorstellen dat boerderijen soms smalle opritten hebben, hier moet jij als ervaren vrachtwagenchauffeur CE niet voor terugdeinzen.
Meer informatie
Kun je niet wachten om te solliciteren op deze leuke uitdagende functie als Vrachtwagenchauffeur CE? Vind je het leuk om actief te zijn in de agrarische sector en wil je op korte termijn aan de slag? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Je kunt jouw interesse kenbaar maken door mij, Joanne, een WhatsApp te sturen (06-86856353). Je krijgt binnen no-time een reactie van me. Solliciteren via de sollicitatiebutton mag ook. Ook dan reageer ik snel, namelijk binnen een werkdag. Ik kijk er naar uit om samen een bak koffie te drinken bij ons op kantoor. Jij ook? 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Vrachtwagen aanhanger (CE)
Salarisinformatie Bruto € 14,29 p/u
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur CE in Ede