Heftruckchauffeur 3 ploegen - Eerbeek

Eerbeek

Westerduin Personeelsbemiddeling
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Een heftruck besturen vind jij het leukste wat er is! Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek en hoef jij niet perse in de dagdienst te werken? Lees dan snel verder, want wij hebben de vacature Heftruckchauffeur 3 ploegen open staan!


Jouw nieuwe werkgever

Het bedrijf waar je terecht komt is al lange tijd actief in de markt en biedt haar klanten een logistieke totaaloplossing. Ze hebben zelfs projecten in het buitenland! Het bedrijf heeft inmiddels 3 vestigingen en ze groeien nog steeds. Hun wagenpark is goed op orde en het magazijn waar je aan de slag gaat is bijna 47.000 m2. Er staan voornamelijk veel rollen papier opgeslagen, maar je zal ook pallets tegenkomen. Samen met je collega's zorg je er voor alle producten op de juiste plek in het magazijn komen te staan en dat het magazijn er netjes uit ziet. Het bedrijf is een familiebedrijf wat te merken is op de werkvloer. De werksfeer is goed en persoonlijke ontwikkeling is belangrijk. Zo kan je bijvoorbeeld kosteloos diverse certificaten halen.


Hoe ziet jouw werkdag als Heftruckchauffeur 3 ploegen eruit?

Als Heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het verplaatsen van producten binnen het magazijn. Dit zal onder andere gaan om het laden/lossen van vrachtwagens, maar ook er voor zorgen dat het magazijn netjes blijft. Het verladen van producten doe je aan de hand van laadlijsten. Verder controleer je de binnengekomen goederen op schades, meld je deze bij de leidinggevende en houd jij je eigen heftruck netjes en schoon. Het is belangrijk dat je de heftruck en alle spullen die je gebruikt, op de goede manier gebruikt. Het is voor jouw de normaalste zaak van de wereld dat huisregels worden nageleefd en dat je jouw afdeling netjes en geordend houdt!


Wat bieden wij jou?
  • Salaris tussen de €11,18 en €12,57 bruto per uur;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld;
  • Nieuwe werkschoenen;
  • Uitzicht op een contract bij de werkgever;
  • Een leuke werksfeer met nog leukere collega's;
  • Een uitdagende baan in een logistieke omgeving.
Wat verwachten wij van jou als Heftruckchauffeur 3 ploegen?
  • Minstens 1 á 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Werken in de nacht is voor jou geen probleem!;
  • Je woont in de omgeving van Apeldoorn.
Meer informatie!
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van de vacature Heftruckchauffeur 3 ploegen? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton en upload jouw cv! Als je nog vragen hebt kan je contact met ons opnemen door middel van de contactgegevens op de vacature pagina. 
Past deze functie toch niet helemaal bij jou?  voor andere vacatures  Daar zit vast een leuke functie voor jou tussen!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 11,18 - € 12,57 p/u
Bedrijfsomschrijving Westerduin Personeelsbemiddeling biedt verschillende diensten aan. We hebben experts in huis die advies kunnen bieden op vraagstukken waar u zelf niet uit komt. Kunt u hulp gebruiken op het gebied van:

- Uitzenden
- Detacheren
- Werving & Selectie
- Reorganisatie & Interim Management
- HR-advisering

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Vrachtwagenchauffeur in Eerbeek Bekijk alle soortgelijke vacatures