Allround Logistiek medewerker - Eerbeek

Eerbeek

Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Voor onze partner in Eerbeek zijn we op zoek naar logistieke toppers die willen meehelpen aan het succes van deze formule. Lees even verder en word enthousiast!Dit ga je doen
 • Het laden/lossen van vrachtwagens d.m.v. het gebruik van een heftruck/reachtruck of combitruck;
 • Order picken en verzendklaar maken van producten;
 • Controleren van zendingen;
 • Tweeploegen dienst;
 • Administratieve verwerking van orders.
Over ons

Dit mooie bedrijf bestaat uit verschillende warehouses met Crossdocks. De bedoeling is dat vrachtwagens worden gelost en dat de producten op de juiste locatie worden geplaatst in het magazijn. Op het moment dat er een bestelling wordt gedaan kunnen de producten zo weer worden gepickt zodat ze kunnen worden ingeladen in de juiste vrachtwagen.

Het bedrijf heeft veel loyale werknemers en weinig verloop. Bij goed functioneren biedt de opdrachtgever je zelf een contract. Opleidingen en cursussen zijn zeker mogelijk. Ook het bijhouden van eerdere certificaten zoals bijvoorbeeld BHV, heftruck, reachtruck, pallettruck en combitruck zijn mogelijk. Een bedrijf waar de zaken goed geregeld zijn en waar iedereen met een glimlach rondloopt, dat zegt genoeg toch?

Wat bieden wij?
 • Een super leuke functie bij een vooruitstrevend en mooi bedrijf;
 • Diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Perspectief in loon;
 • Bij goed functioneren rechtstreeks op contract bij de opdrachtgever.
Meer informatie

Spreekt deze vacature je meteen aan? solliciteer dan door te klikken op de 'solliciteren' button.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 055 3562295 of mail naar [email protected]

lees meer

Gestelde eisen
 • Je beschikt over een heftruck certificaat of bent bereid deze te halen;
 • Kennis van de Nederlandse taal is een vereist;
 • Ervaring met een pallettruck en combitruck is heel mooi meegenomen;
 • Snel kunnen schakelen en zelfstandig als in teamverband werken wordt gewaardeerd.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Eerbeek