Carrosseriehersteller - Eerbeek

Eerbeek

Euro Planit
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Binnen een klein, gezellig team er samen voor zorgen dat de carrosserieën van de trucks in top conditie blijven. Iets dat jij zoekt? kijk dan snel verder!Dit ga je doen

Carrosserie hersteller, het woord zegt het al; jij zal je dagelijks bezig gaan houden met het herstellen en onderhouden van de carrosserieën (het buitenwerk) van de trucks. Hierbij kan je denken aan;
- Reparaties aan de zeilen;
- Vervanging van de planken;
- Eventueel plaatwerk uitdeuken en lassen;
- Vernieuwen van onderdelen;
- En nog veel meer.

Je komt te werken in een klein team van twee personen wie samen ruim 20jaar aan ervaring met zich meebrengen. Er wordt hard gewerkt maar er is altijd ruimte voor een lolletje.
Naast het sleutelen aan de carrosserieën moeten er af en toe ook trucks verreden worden. Heb jij hier al de nodige papieren (rijbewijs B, C, E en Code 95) voor dan is dat geweldig, heb je deze nog niet maar ben je bereid deze te behalen dan ben je ook van harte welkom.

Het team werkt van maandag t/m vrijdag van 8 - 5, het salaris zal afhangen van de kennis en ervaring welke jij al meeneemt.
De insteek van de klant is om een kandidaat naar de uitzendperiode, of wellicht hiervoor al, een direct contract aan te bieden bij het bedrijf.

Over ons

Dit dynamische familiebedrijf is naar meer dan 85 jaar nog steeds in handen van dezelfde family maar ondertussen uitgegroeid tot een internationale speler.
Het bedrijf verzorg oa. wereldwijd transport, warehousing en supply chain management.
Binnen het bedrijf staat eigen initiatief en ambitie hoog in het vaandel, voor wie wilt zijn er veel leer- en doorgroei mogelijkheden, dit is een van de redenen waarom het bedrijf zoveel loyale werknemers en weinig verloop kent.
Een bedrijf waar de zaken goed geregeld zijn en waar iedereen met een glimlach rondloopt, dat zegt genoeg toch?

Wat bieden wij?
  • Een stabiele baan met veel leermogelijkheden om een volwaardig carrosseriehersteller te worden;
  • Werken in een klein, gezellig, team met ruime kennis en ervaring;
  • Werktijden van maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00;
  • Een mooi salaris afhankelijk van de kennis en ervaring die je al meeneemt, beginnende vanaf €2380 per maand;
  • De intentie van het bedrijf is om de geschikte kandidaat een direct contract aan te bieden naar het doorlopen van de eerste uitzendperiode.
Meer informatie

Wil jij alles leren over het vak carrosseriehersteller? Reageer dan snel via onderstaande button of [email protected]
Voor meer informatie kan je bellen naar 055 356 2295.

lees meer

Gestelde eisen
  • Jij bent een flexibele medewerker wie weet van aanpakken maar een lolletje op zijn tijd ook kan waarderen;
  • Je denkt in oplossingen en bent stressbestendig;
  • Jij bent in het bezit van een B rijbewijs;
  • Bij voorkeur ben je ook in het bezit van het C en E rijbewijs en Code 95, of bereid deze te behalen.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 2.380 p/m
Bedrijfsomschrijving Over Euro Planit
Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit
Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeien.

Onze certificeringen
Euro Planit is aangesloten bij de brancheorganisatie ABU, de Algemene Bond Uitzendondernemingen. Dit geeft de zekerheid dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarnaast hebben we de volgende certificeringen: Stichting Normering Arbeid (SNA) en Stichting Normering Flexwonen (SNF).

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
Vacatures Eerbeek
Vergelijkbare Vacatures in Eerbeek