+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
Laad meer vacatures

Recruiter Eindhoven

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Finance Club

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

De Finance Club is een jonge en ondernemende recruitmentpartner van verschillende multinationals in Nederland. Centraal staat het vinden, binden en boeien van young professionals. Vanuit het Philips Stadion in Eindhoven bedienen wij mooie opdrachtgevers, maar ook onze consultants. Wij zijn een organisatie die niet alleen uitblinkt in het vinden van talent, maar ook het ontwikkelen daarvan middels verschillende opleidingstrajecten.  Dit doen wij met veel passie en plezier, en dat werkt! Zo zijn wij afgelopen jaren meerdere keren bekroond met de gerenommeerde FD Gazellen Awards.

Sinds 1 september 2023 zijn we onderdeel van Projective Group, een Europese speler die in 2006 als Consultancy Bedrijf is opgericht in België, gefocust op de financiële dienstverlening.

Met kantoren in o.a. Brussel, Amsterdam, Londen en Parijs onderscheiden we ons door de innovatieve en groeigerichte aanpak, om toonaangevende veranderingen door te voeren. Dit doen we op het gebied van de volgende practices: Data, Payments, Transformatie, Risk & Compliance en Pensioenen & verzekeringen. Deze verschillende vakgebieden plús onze academy - met meer dan 150 opleidingen - bieden mooie ontwikkelingsmogelijkheden. Hiermee ben je verzekerd van een mooie basis voor jouw carrière in de financiële dienstverlening. 


Beschrijving

Voor onze opdrachtgevers stroop jij graag je mouwen op! Je krijgt hiervoor verschillende tools tot jouw beschikking om een mooi netwerk op te bouwen en zoekt via verschillende platformen naar de perfecte match. Ook heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan carrièredagen of om samenwerkingsverbanden op te zetten met scholen/studieverenigingen.

Vanaf het eerste contactmoment zorg jij voor de juiste begeleiding. Het is aan jou om te acherhalen wat de ambities en talenten van de consultant zijn. Met jouw kennis neem je een adviserende houding aan. Je neemt de professional van A tot Z mee om dé volgende stap te maken in zijn/haar carrière.  
Wie weet heb jij de ambitie om op den duur je eigen accounts te managen & nieuwe opdrachtgevers binnen te halen. 

Binnen ons team 
Bij de Finance Club geloven we in een platte organisatie, waar professionals samenwerken om het verschil te maken. Wanneer jij als Recruiter aan de slag gaat kom je in een hecht team terecht, waarbij er wordt gefocust op verschillende expertises. 
We starten de week altijd samen op, zodat we gericht aan de slag kunnen. Hierdoor raak jij snel vertrouwd met de betreffende klanten, vacatures en opleidingsmogelijkheden. 
Binnen de club is er ook de mogelijkheid om andere talenten van jou te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan projectteams die zich focussen op organisatieontwikkeling in een breder perspectief. Voorbeelden zijn onderwerpen als sales, marketing, HR, etc.


Functie eisen
  • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding
  • Enthousiaste en energieke teamplayer
  • Kan verschillende ballen in de lucht houden
  • Communicatief sterk
  • Minimaal 32 uur per week
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in