+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
6 dagen geleden geplaatst | 21x bekeken

Begeleider taakstraf (ZZP) Eindhoven Matchpartner

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Matchpartner

Matchpartner
 • Gecontroleerde werkgever
 • Werving en selectie
 • 874 openstaande vacatures

Vacaturedetails

 • Fulltime
 • MBO of hoger
 • Freelance
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Matchpartner bemiddelt voor Reclassering Nederland de flexibele werkmeesters oftewel de begeleiders van een taakstraf.  Dit betekent dat als er een werkmeester ziek of op vakantie is, wij voor vervanging zorgen. Wij hebben landelijk diverse poules gecreëerd waarin een aantal werkmeesters werken die flexibel kunnen worden ingezet. ( vaak zzp)

Voor de poule Noord-Brabant zoeken wij een werkmeester op flexibele basis.  (Locaties Eindhoven, Helmond, Rijen, Rosmalen)

De functie werkmeester / Begeleider Werkstraf: 

Als werkmeester ga je aan het werk met een groep werkgestraften op een project. De uitvoering valt onder de verantwoordelijkheid van Reclassering Nederland . Het is jouw taak om het werk op het project in goede banen te leiden. Je bewaakt de regels, controleert de uren en meldt overtredingen en incidenten, bijvoorbeeld als iemand niet op tijd komt of helemaal niet verschijnt. Tijdens de uitvoering van de werkstraf op het project zorg je voor een juiste taakverdeling en geef je uitleg en instructies zodat iedereen weet wat hij moet doen. In je werk krijg je te maken met weerstand van werkgestraften. Je hebt dan ook een belangrijke rol in het creëren van een constructieve werksfeer. Dit doe je door te motiveren en verantwoordelijkheid te geven. En vooral door op een gelijkwaardig niveau te communiceren. Je bent alert op personen die een remmende invloed op de groep hebben. Je bespreekt hun gedrag en houding en probeert deze op positieve wijze te beïnvloeden.

De werkzaamheden verschillen per locatie. ( Binnen- en buitenprojecten)

Door de geringe mogelijkheid voor een uitgebreid inwerktraject is een gedegen werk- en opleidingservaring binnen de (justitiële) groepsbegeleiding van groot belang.Functie-eisen

Voor deze vacature zijn we op zoek naar kandidaten die reeds gedegen werkervaring hebben met het begeleiden van taakgestraften, of de begeleiding van specifieke groepen in aanverwante vakgebieden (denk aan Justitie, TBS, GGZ).

Daarnaast heb je:

 • Ervaring met het begeleiden van groepen justitiabelen/(ex)delinquenten, of bijvoorbeeld groepsbegeleiding in de GGZ/Verslavingszorg;
 • Een EHBO en BHV diploma is een pre
 • Natuurlijk overwicht;
 • Flexibiliteit en humor.
 • Minimaal een MBO-4 opleiding in de richting van (groeps)begeleiding/sociaal werk.

Herken je jezelf in dit profiel en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan komen we graag met je in contact.Aanbod

Gezien de flexibiliteit is dit een zeer geschikte vacature voor ZZP'ers.   Het tarief/salaris is afhankelijk van je leeftijd en relevante werkervaring.  Reiskosten worden vergoed tegen €0,21 per kilometer.  Er is geen sprake van onregelmatigheid: de werkdagen zijn van maandag tm vrijdag en de werktijden zijn van 07.00 uur tot 16.00 uur (werktijden afhankelijk van de locatie maar doorgaans 8 - 9 uur per dag)

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever voor deze vacature is een landelijk opererende Reclasseringsorganisatie met als doel het teweegbrengen van gedragsveranderingen en betrouwbare risicotaxatie.De organisatie kenmerkt zich door een informeel karakter waarbij ook een nadruk ligt op resultaatgerichtheid en effectiviteit.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in