Vacature MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDIGE INSTALLATIES UTILITEIT M95 EINDHOVEN

Eindhoven

Samenwerkingsverband van installatiebedrijven - Stichting Flexpool Installatietechniek Zuidoost
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDIGE INSTALLATIES UTILITEIT M95 EINDHOVEN

Heb jij ervaring als loodgieter en/of CV monteur?
Ben je op zoek naar een baan als monteur in de utiliteit?
Wil jij graag een afwisselende baan?

3X een ja? Lees dan verder voor jouw nieuwe droombaan!

Wat ga je doen?
Als monteur werktuigbouwkundige installaties leg je w-installaties aan binnen de utiliteit, denk hierbij aan scholen, kantoren, ziekenhuizen, bibliotheken of instellingen. De projecten in de utiliteit zijn grootschaliger dan in de woningbouw. Het kan zowel nieuwbouw-, verbouw- of renovatieprojecten betreffen. Je bent verantwoordelijk voor onder andere het leggen van water- en gas- en CV-leidingen, installeren en in bedrijf stellen van cv-ketels en hangen en afmonteren van sanitair.

Wat neem je mee?
– Je hebt een afgeronde opleiding werktuigbouwkundige installaties niveau 2 of 3.
– Ervaring als w-monteur is fijn, maar ook voor starters zijn er mogelijkheden
– Je VCA heb je liefst al op zak. Heb je deze nog niet, dan mag je deze nog halen.
– Rijbewijs B
– Je kunt goed samenwerken en communiceren.
– Je kunt goed omgaan met deadlines en hebt verantwoordelijkheidsgevoel.

Waar ga je werken?
Je gaat aan de slag bij 1 van de bij Stichting Flexpool Installatietechniek aangesloten installatiebedrijven in de regio Zuidoost-Brabant. Ons netwerk bestaat uit kleine, middelgrote en grote installatiebedrijven. Samen met jou kijken we welk bedrijf het beste bij jou past en waar je het beste tot je recht komt.

Wat hebben onze installateurs jou te bieden?
Onze installateurs hanteren de cao Metaal & Techniek – Technisch Installatiebedrijf. Werk je 40 uur per week, dan heb je recht op 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen. Daarnaast ontvang je reiskosten vergoeding voor woon-werk verkeer. Wil jij je nog verder ontwikkelen in jouw vakgebied? De meeste installateurs investeren graag samen met jou in jouw ontwikkeling!


IS JOUW INTERESSE GEWEKT? DAN ZIJN DIT DE VOLGENDE STAPPEN!
  1. Binnen 2 werkdagen hoor je of we je uitnodigen voor een kennismaking.
  2. Bij een persoonlijke kennismaking gaan we samen met jou in gesprek over deze vacature en bekijken we welke mogelijkheden wij nog meer voor jou hebben.
  3. Daarna brengen we jou, met onze toelichting, onder de aandacht bij onze installateur(s) en gaan ervoor om op korte termijn een sollicitatiegesprek voor je te regelen.
  4. Vind jij de vacature en installateur boeiend en wil onze installateur jou graag aan zijn team toevoegen? Dan ontvang je een arbeidsovereenkomst van deze installateur en ga je rechtstreeks bij hem vanaf dag 1 in dienst.
  5. Wij komen je daarna graag op je werkplek bezoeken met een lekkere Flexpool taart!

WIE IS STICHTING FLEXPOOL INSTALLATIETECHNIEK ZUIDOOST?

Wij zijn een samenwerkingsverband van 150 installatiebedrijven in de regio Zuidoost Nederland. Wij zijn opgericht door, werken in opdracht van én worden bestuurd door deze installateurs. We zijn geen uitzendbureau, geen detacheerder en geen werkgever. Kandidaten die solliciteren op deze vacature gaan rechtstreeks in dienst bij deze installateur. Als non-profit stichting staan bij ons de belangen van zowel kandidaten als installateurs voorop. Voor onze installateurs werven wij kandidaten voor diverse vaste banen, van monteur tot werkvoorbereider tot vestigingsleider. Wij benaderen en bemiddelen géén werknemers in dienst bij onze aangesloten installateurs, tenzij daar nadrukkelijk toestemming voor is gegeven. Samen met Stichting Opleidingsbedrijf Installatiewerk Zuid-Oost en Stichting P&O voor het technische installatiebedrijf, faciliteren wij vanuit het Centrum voor Innovatief Vakmanschap Installatietechniek Limburg (CIVIL), onze installateurs met opleidings-, HR- en recruitmentvraagstukken.

Om meer vacatures te bekijken klik hier en vind je nieuwe baan.

VACATURE: MONTEUR WERKTUIGBOUWKUNDIGE INSTALLATIES UTILITEIT M95 ZUIDOOST BRABANT

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Stichting Flexpool Installatietechniek Zuid-Oost (kortgezegd Flexpool) is een samenwerkingsverband van Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige Installatiebedrijven in Limburg en Zuid-Oost Brabant.
Wij zijn opgericht door, werken in opdracht van én worden bestuurd door onze installateurs. Bij Flexpool staan als non-profit organisatie, de belangen van onze installateurs voorop!

lees meer

Contactpersoon Flexpool Zuidoost
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Werktuigbouwkundige in Eindhoven