Vacature Monteur Middenspanning - Eindhoven

Eindhoven

ABC Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature Vind jij het niet erg om elke werkdag diverse werkzaamheden uit te voeren? Dan is dit de baan voor jou! Deze baan is er namelijk een voor een monteur middenspanning die als vakbekwaam persoon zeer punctueel en goed doordacht zijn werkzaamheden uitvoert conform de NEN-normering en die graag bezig is met het zelfstandig monteren van alle voorkomende kabelaansluitingen tot 30 kV in een industriële omgeving.

Dit ga je doe als monteur middenspanning;
 • het maken van kabelmofverbindingen;
 • het uitvoeren van kabeltest- en isolatiemetingen;
 • het uitvoeren van montage en revisiewerkzaamheden aan middenspanningsinstallaties;
 • het aansluiten van motoren, transformatoren en overige eindverbruikers.
Spreekt deze functie je aan, maar is het niet bij jou in de buurt? Wij zoeken ook kandidaten in de regio van Eindhoven, Maastricht, Roosendaal & Rotterdam.

lees meer

Gestelde eisen Wij gaan graag met je in gesprek als je in de functie van monteur middenspanning beschikt over onderstaande diploma’s/certificaten, ervaring & vaardigheden;
 • je hebt minimaal een mbo 4 diploma middenspanning (pré), aangevuld met BEI BLS of BEI-BHS;
 • je hebt een geldig VP certificaat conform NEN3840, bij voorkeur Stipel VP Hoogspanning;
 • je bent bereidt om je te ontwikkelen tot specialist in de middenspanning door trainingen te volgen en diverse certificaten te behalen;
 • je hebt minimaal 2 jaar werkervaring;
 • je bent leergierig & punctueel;
 • je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • je beheerst de Nederlandse & Engelse taal.
De functie-eisen zijn opgesteld als een richtlijn. Mocht je de functie interessant vinden maar voldoe je niet helemaal aan de eisen, dan hoeft dat geen probleem te zijn. Onze projectmanagers kijken verder dan je cv, dat is juist waarin wij ons onderscheiden van andere detacheringsbureaus. En daarom komt het ook regelmatig voor dat we een kandidaat toch weten te bemiddelen naar een functie ook al voldoet een kandidaat niet helemaal aan de eisen.

Stel, jij hebt niveau 3 afgerond maar je hebt een interessante vacature gezien waar niveau 4 voor gevraagd wordt. Dan bestaat de mogelijkheid om niveau 4 af te ronden of te halen op kosten van ABC Professionals. Een leerwerktraject is namelijk bij een aantal van onze opdrachtgevers geen probleem.

Als jij dit ziet zitten dan nodigen wij jou van harte uit om toch te solliciteren!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Extra informatie De werkzaamheden zullen worden verricht bij een onafhankelijke dienstverlener in de industriële sector. Ze zijn o.a. actief in het ontwerpen, bouwen, exploitatie en beheerder van technische installaties in de sectoren: Energie, Olie & Gas, Chemie, Tank Terminals en Machinebouw. Zij zijn een Europese leider in multi technische dienstverlening en begeleidt haar klanten in het ontwerp, de uitvoering, de exploitatie en het onderhoud van netwerksystemen en energie-, infrastructurele-, industriële- en gebouwinstallaties. Het is een uniek dat je in zo’n groot bedrijf met zoveel plekken de kans krijgt om uit te vinden wat er bij jou past. Medewerkers krijgen veel vrijheid en zelfstandigheid, maar je moet zelf initiatief tonen. De kansen die je krijgt moet je beetpakken.

Ben jij die techneut met een hart voor techniek?

Word dan ook een ABC Professional.

lees meer

Bedrijfsomschrijving ABC Professionals beschikt over de technische expertise die u niet zelf in huis heeft. Onze specialisten beschikken over de gewenste kennis en bagage en zijn zeer gemotiveerd hun project tot een goed einde te brengen. Hetzij vanaf onze locatie in Almere, hetzij elders op werklocatie, onder begeleiding van onze sr. projectmanagers. Of het nu gaat om een engineer, een werkvoorbereider, een opzichter of een projectmanager, onze medewerkers hebben allemaal ruime ervaring in de technische sector.

lees meer

Contactpersoon ABC Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Installatiemonteur in Eindhoven