Wat
20 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Zoek vacatures
21 dagen geleden geplaatst • 55x bekeken

Key Accountmanager (gebiedsontwikkelaar) Zuid-Nederland - Eindhoven

Eindhoven
Solliciteer nu
Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl
Solliciteer nu
Delen
  Solliciteer eenvoudig via Werkzoeken.nl

Ennatuurlijk BV

Ennatuurlijk BV
 • Gecontroleerde werkgever

Vacaturedetails

 • € 4.805 - € 6.864 p/m
 • Fulltime
 • Universitair of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Auto v/d zaak
 • Bonusregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Key Accountmanager (gebiedsontwikkelaar) Zuid-Nederland

Wil jij als Key Accountmanager samen met ons Nederland verduurzamen? Krijg jij er energie van om met jouw regionale team nieuwe warmteprojecten te ontwikkelen? Ben je resultaatgericht, overtuigend en op je best in een complex stakeholderveld in een B2B2C-omgeving? Heb je een afgeronde WO-opleiding met minstens 7 jaar werkervaring in een soortgelijke rol? En wil je het liefst werken tussen andere enthousiaste doorpakkers? 

Dan zijn we op zoek naar jou! 

Ennatuurlijk 

Aangenaam! Wij zijn Ennatuurlijk. Doorpakkers in lokale energie. Een club van bijna 200 gedreven professionals die de energietransitie willen versnellen door onze warmtenetten en koude oplossingen continu te verduurzamen. En die onze -potentiële- klanten fan willen maken van onze producten en diensten. 

We zijn een organisatie die stappen wil zetten, die wil leren, zich blijft ontwikkelen en die vol bruisend enthousiasme zit. We hebben altijd plannen, zien overal wat we beter kunnen en moeten doen. We zijn opportunisten met een missie. 

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling. 

Jouw verantwoordelijkheid 

Als Key Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het creëren van groei in jouw regio. Je bent onderdeel van het ‘Metropoolteam’ Zuid-Nederland. De kernregio’s waar wij actief zijn en willen groeien en verduurzamen noemen wij metropolen. Dit team bestaat uit een aantal ervaren professionals zoals een Projectmanager, Business Analist en Assetmanager en in dit team maken jullie strategische groeiplannen voor de lange termijn en hebben jullie als doel het ontwikkelen van succesvolle warmteprojecten. Denk aan het aansluiten van een groot nieuwbouwproject op onze warmtenetten, het ontwikkelen van een warmte-koude-oplossing voor een voormalig kantoor dat tot appartementen wordt getransformeerd, het gasloos maken van een serie gebouwen van een woningcorporatie, het uitbreiden van ons hoofdnet om klaar te zijn voor toekomstige te verwachten groei, of het mee helpen ontwikkelen van een nieuwe duurzame bron door die bv te combineren met nieuwe aansluitingen en zo betaalbaar te maken. Zo is jouw rol ook te vergelijken met die van een gebiedsontwikkelaar. Tevens ben je verantwoordelijk voor het daadwerkelijk contracteren van de grotere projecten, en dus ook voor het relatiebeheer met de belangrijkste klanten in jouw gebied, zoals woningcorporaties, gemeentes en grotere zakelijke klanten als ziekenhuizen. Je werkgebied kan zowel (Zuid) Limburg als Brabant beslaan, of misschien zelfs Zeeland. Omdat we groeien kan het zijn dat je regio in de loop van de tijd wijzigt of uitbreidt. Om dit te bereiken:  

 • ben jij de eerstverantwoordelijke voor het realiseren van groei in jouw regio;
 • ben je onderdeel van het Metropoolteam Zuid Nederland en van het team Key Accountmanagement;
 • ben je verantwoordelijk voor het opstellen en jaarlijks herijken van het strategisch metropoolplan van jouw metropool; 
 • ben je verantwoordelijk voor het relatiebeheer met complexe stakeholders zoals woningcorporaties, vastgoedontwikkelaars, gemeenten en grote zakelijke klanten in je regio;
 • coach je andere commerciële professionals zoals accountmanagers om samen met hen de groei-targets te realiseren;
 • werk je nauw samen met de andere disciplines zoals techniek, realisatie, finance en assetmanagement om zowel jouw als hun targets te helpen realiseren; 
 • ben je onderdeel van het Key Accountmanagement team, dat samen de eerstverantwoordelijke is voor de groei van Ennatuurlijk; jullie wisselen marktkennis en ervaringen uit, sparren over waar en hoe we nieuwe groei kunnen realiseren en verdelen onderling de nieuwe kansen die langs komen in bv nieuwe gebieden of met nieuwe partners;
 • rapporteer je aan de Manager Key Accountmanagement en heb je een open lijn met de Commercieel Directeur;
 • werk je mee aan verbeterprojecten zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe proposities voor onze klanten.

Individueel moet jij dus je mannetje staan, maar tegelijkertijd kan je ook uitstekend werken in teamverband. We verwelkomen je heel graag binnen het Key Accountmanagement team van op dit moment 9 collega’s, tegelijkertijd zul je vooral samenwerken met collega’s uit jouw metropoolteam.  

Wie zoeken we? 

Een professional met een afgeronde opleiding op bij voorkeur WO-niveau met een technische basis, en de nodige ervaring op het gebied van commercie en het ontwikkelen van langlopende, complexe projecten. Een technische opleiding is geen must, maar affiniteit met techniek moet je wel hebben. Je komt ons team bij voorkeur fulltime versterken. Je bent een kei in het combineren van de klantvraag, financiën, techniek en duurzaamheid om zo succesvolle warmteprojecten te ontwikkelen en tot uitvoer te brengen. Dit is niet voor niets een van de topfuncties binnen onze organisatie! Verder ben je: 

 • een echte topper met minimaal 7 jaar ervaring in een soortgelijke commerciële rol; 
 • ervaren in een complex stakeholderveld in een B2B2C-omgeving; 
 • ondernemend en je neemt van nature verantwoordelijkheid en initiatief, maar weet je tegelijkertijd dat alleen het team samen de beste projecten kan ontwikkelen;
 • overtuigend, resultaatgericht en je staat stevig in je schoenen; 
 • een serieuze sparringpartner voor onze klanten en partners;
 • ervaring/kennis van warmte- c.q. energieprojecten is een grote pre, maar als je de functieomschrijving herkent in een andere omgeving dan zijn we ook nieuwsgierig naar je;
 • een enthousiaste doorpakker die gedreven is om de overstap naar duurzame, lokale energie te versnellen voor iedereen in (Zuid) Nederland inclusief jezelf;
 • communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse taal; 
 • zelfstandig en leergierig en je blijft daarnaast continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. 

  

Jij krijgt 

Veel! 

 • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, een (bij voorkeur elektrische) auto van de zaak, iPhone, een laptop en de mogelijkheid om thuis te werken (ook na corona-tijd), zijn bij ons prima geregeld.
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal N van ons functiehuis en kent een salarisrange van €4.805 tot €6.864 bruto fulltime per maand. Er is doorgroei mogelijk naar een senior rol, salarisschaal O, tot maximaal €7.724 bruto fulltime per maand.
 • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris.
 • We kennen per jaar 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken) toe.
 • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP.
 • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken gratis sporten bij Eindhovengym! Een hippe gym bij ons beneden in het pand in Eindhoven. Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, mag je in plaats hiervan de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.   

  

Daarnaast geven we je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien! 

  

Hoe leren we elkaar kennen?  

Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces meerdere gesprekken plaats. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar onze website www.Ennatuurlijk.nl voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!  

Direct vragen stellen en solliciteren  

 • Solliciteer direct via de sollicitatiebutton!  
 • Heb je vragen over de functie of het sollicitatieproces? Stuur dan een WhatsApp of bel naar Fleur Verdaasdonk (HR-Adviseur) op 06 – 15324134. 
 • Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen twee weken! 

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
 Vacature delen
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in