Logistiek medewerker Expeditie - Eindhoven

Eindhoven

Logistic Force
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Beschrijving vacature

Krijg jij kriebels in je buik bij het zien van logistieke processen in een warehouse met hoge stellingen, rijdende reach en heftrucks, langs scherende ept's en een komen en gaan van vrachtauto's? Lees dan snel verder. Bij een leuk bedrijf in Eindhoven hebben we dit te bieden.


WAT GA JE DOEN?

De Shipping Employee is verantwoordelijk voor het verpakken en verzend gereed maken van gepickte orders. Het ingeven van zendingsinformatie in het geautomatiseerde systeem en het uitdraaien van verzend labels. Draagt zorg voor een correcte afhandeling van de dagelijkse orders van de betreffende klanten. De voornaamste taken zijn de vlotte afhandeling van uitgaande zendingen en het correct verwerken van data in de daarbij behorende computersystemen. Heeft oog voor detail, werkt nauwkeurig, signaleert knelpunten en stelt verbeterprocessen voor. De Shipping Employee informeert de coördinator, en indien nodig Customer Service over de geleverde diensten en draagt bij aan een schone en opgeruimde werkomgeving.


WAT MOET JE IN HUIS HEBBEN?

-Een brede glimlach op je gezicht, jij blijft altijd positief!

-Administratief vaardig (Office pakket; verzend Software)

-Voldoende beheersing van de Nederlandse taal en enige kennis van de Engelse taal


HOE WE JE TERUGBETALEN?

Je werkt in een leuk team en in een nette en schone omgeving. Het magazijn en de expeditie zijn optimaal ingericht zodat jij lekker je werk kunt doen!

Interesse, solliciteer direct en ik bel je snel terug.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Logistic Force is een full service HR-dienstverlener waar organisaties uit alle branches terecht kunnen voor diensten op het gebied van Uitzenden, Recruitment, Opleiden en Payroll.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Logistiek Medewerker in Eindhoven