Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
8 dagen geleden geplaatst • 2x bekeken

Business Consultant IT | Eindhoven Eindhoven • Lumens

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Lumens

 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 2.780 - € 3.961 p/m
 • 36 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Bonusregeling
 • Pensioenregeling
 • Vakantietoeslag

Vacatureomschrijving

Jouw toegevoegde waarde
Je bent de schakel tussen de business, ICT, Facilitair, Finance & Control en HRM! Als Business Consultant IT voor de verschillende gebruikte applicaties maak je de vertaling van de behoeften van de eindgebruiker naar digitale- en efficiënte processen. Ook ben je, met jouw kennis van ICT, de vraagbaak voor onze professionals die verspreid zijn over Eindhoven en de regio. Als sparringpartner voor de Clustermanager Bedrijfsvoering lever je een bijdrage aan de digitale doorontwikkeling van Lumens en aan de samenwerking met de ICT-leveranciers. Kortom, je bent onmisbaar.

Wat is jouw rol?
In deze interessante en veelzijdige functie ligt de focus op de applicaties: Afas en MijnPlanOnline (MPO). Dat betekent dat je er o.a. voor zorgt dat de organisatie op de juiste manier met deze applicaties werkt. Je volgt de ontwikkelingen en updates van de applicaties op de voet en zorgt ervoor dat we de applicaties optimaal gebruiken. Je weet gebruikerswensen om te zetten in uitvoeringsmogelijkheden, daarbij draag je ook zorg voor gebruikersinstructies en- ondersteuning. Kortom, je bent de spin in het web die een vertaling kan maken van de behoeften en wensen van de eindgebruiker naar digitale- en efficiënte processen. Je ondersteunt en beantwoordt de vragen die de eindgebruikers hebben en helpt ze met het dagelijkse gebruik van de applicaties. Tevens verhoog je de digitale vaardigheden van de medewerkers en fungeer je als digicoach.
Je denkt daarnaast mee over het totale IT-landschap, je vindt het leuk om mee te denken over de nieuwe innovaties op ICT-gebied en verleent advies aan het management omtrent benodigde of gewenste aanpassingen.

Functie-eisen

Wie ben jij?
 • Mbo+ opleiding op gebied van ICT en/of informatica;
 • Hbo-denkniveau;
 • Ervaring met ERP systemen;
 • Naast het technische aspect, vind je het leuk om jezelf softwarepakketten eigen te maken en professionals te ondersteunen bij hun vragen;
 • Affiniteit met hrm-, facilitaire-, financiële en organisatieprocessen: jij zorgt ervoor dat de klant en je collega's zo efficiënt mogelijk werken;
 • Communicatief en analytisch ben je sterk. Tijdens gesprekken met collega's kom je tot de kern van het probleem en weet je dit o.a. te vertalen naar een ICT- oplossing;
 • Je hebt een proactieve houding en je zet je kennis graag in voor de digitale doorontwikkeling van Lumens.


Aanbod

Waarom zou je voor ons kiezen?
We waarderen deze functie volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 8 (min. € 2.780,- en max. € 3.961,- bruto per maand bij 36 uur). Je krijgt een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en komt terecht in een gezond financieel bedrijfsklimaat. Daarnaast geniet je prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een loopbaanbudget en aanvullende brede ontwikkelmogelijkheden, ‘n individueel keuzebudget met o.a. 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering, pensioenregeling, reiskostenregeling, fietsenplan en hybride werken. En… last but not least: bij Lumens krijg je 285 super leuke collega's!

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Bram van Hunnik, Manager Bedrijfsvoering via 06 13 95 56 85.

Heb jij interesse?
Solliciteer tot en met maandag 6 juni 2022 via onze link: !

Lumens heeft een PSO-certificaat trede 3.
Een TMA-vragenlijst maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bedrijfsomschrijving

Lumens is een welzijnsorganisatie. Bij ons werken 285 professionals elke dag voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dat doen we vanuit onze expertise, passie en overtuiging, met als doel iedereen mee te laten doen aan onze samenleving. Op een manier die bij hem of haar past. Daarbij hebben we veel aandacht voor de dingen die wel goed gaan en stimuleren we talentontwikkeling, zodat iemand de skills ontwikkelt om zichzelf te redden als het even wat minder gaat. Zo bouwen wij aan een veerkrachtige samenleving.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in