Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
8 dagen geleden geplaatst • 8x bekeken

Informatieanalist bij VGZ, in Eindhoven / Arnhem Eindhoven • VGZ

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

VGZ

VGZ
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • € 3.649 - € 5.212 p/m
 • 38 - 40 uur
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior
 • Opleidingsbudget
 • Pensioenregeling
 • Nederlands (taal)

Vacatureomschrijving

Bij VGZ hebben we een heldere missie: samen werken aan een gezonder Nederland, elke dag weer. Jij draagt binnen de rol van Informatieanalist bij VGZ bij aan het realiseren van deze missie. Momenteel zijn wij binnen diverse afdelingen op zoek naar een Informatieanalist. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de vacature.

Hoe ook jij het verschil maakt
Als Informatieanalist kom je te werken binnen de afdeling Customer Contact of Standard Solutions. Je werkt in deze functie samen met de Business Information Analist, Product Owner en Architect. Je bent verantwoordelijk voor de (onderzoeks) werkzaamheden gericht op het analyseren van gewenste veranderingen of impact vanuit systeem of applicatiecomponent. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vertalen en operationeel maken van business requirements naar ontwerpen die bouwklaar zijn voor de softwareontwikkelaars.
Momenteel zijn we op zoek naar meerdere Informatieanalisten op de diverse afdelingen. Als volgt:

Customer Contact
Web Team
Als Informatieanalist binnen ons Web Team is het jouw werk om onze online kanalen door te ontwikkelen. Het door ontwikkelen van websites en online applicaties, specifiek gericht op de behoefte van onze 4 miljoen leden. Een omgeving waar 1 ding centraal staat: superieure klantbeleving op al onze online kanalen! Dit team houdt zich onder andere bezig met de afsluitwizard, de pakketvergelijker en help mij kiezen. Je werkt in een Multidisciplinair team waar middels scrum/ kanban wordt gewerkt aan verschillende functionaliteiten voor de online selfservice omgevingen van de merken van VGZ.

CRM
Het Salesforce team is verantwoordelijk voor het onderhoud en de doorontwikkeling van de applicatie Salesforce. Dit is het CRM systeem voor al onze leden en zakelijke relaties. Denk hierbij aan zorgaanbieders, collectiviteiten en verzekerden. Het vervult een belangrijke rol in onze digitale strategie en ons streven om digitaal koploper te zijn. Wij zijn op zoek naar iemand die blij wordt van het vertalen van business wensen naar de gewenste oplossing binnen Salesforce en die in overleg met gebruikers, softwareontwikkelaars, business informatie analisten en de architect verschillende oplossingsscenario's weet uit te werken, en eventueel ook zelf weet te configureren. Daarnaast ben jij een zelfstandige, gezellige en leergierige collega die affiniteit heeft met Salesforce.

Standard Solutions
Services & Integration
Binnen het team van Services & Integration wordt er gewerkt met Oracle Fusion Middleware (OFM). Dit is een platform dat wij gebruiken om onze applicaties met elkaar te verbinden. Deze applicaties worden door collega's binnen alle divisies van VGZ gebruikt. Dit betekent dat je overal in het bedrijf contacten hebt en onderhoudt. Wanneer er een vraag vanuit de business wordt gesteld over (door)ontwikkeling van de applicaties, ga jij het gesprek aan. Nadat je het wensenlijstje van de gebruiker(s) compleet hebt, werk je dit uit in requirements. Vervolgens overleg je met de Product Owner of het project ingepland kan worden. Krijg je groen licht? Dan verwerk je de requirements in bouw- en testbare specificaties waarmee de OFM ontwikkelaars aan de slag kunnen. Tijdens de realisatiefase onderhoud je nauw contact met de ontwikkelaars en testers.

Functie-eisen

Samen transformeren we de zorg. Wat betekent dat voor jou?
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Samen kijken we wat er bij jou speelt en hoe we jou kunnen helpen. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan.
Daarnaast bieden we jou: 
 • Een salaris tussen de €3649,- en €5212- B/M op basis van 38 uur (Salarisschaal H van de CAO van VGZ)
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%)
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit.
 • Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand
 • Het gezondste kantoor van Nederland 
 • Gedurende je dienstverband bij VGZ krijg je een volledig verzorgde thuiswerkplek ter beschikking gesteld
 • Een [email protected] toeslag van maximaal €75,00 per maand op basis van 38 uur
Dit is wat je meebrengt
Waar wij voor staan? Daar kun jij je in vinden. Jij vindt het namelijk belangrijk dat het werk dat je doet, impact heeft op onze maatschappij. Omdat jij proactief en analytisch bent, lukt het jou om projecten tot een succes te brengen. Daarnaast ben je communicatief vaardig en leergierig. Wij zijn benieuwd naar jouw unieke talent en hoe jij dit gaat inzetten bij de realisatie van onze missie.
Bovendien staan de volgende zaken op de cv:
 • Afgeronde HBO opleiding;
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van ITIL, ASL en IREB;
 • Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van de bekende systeemontwikkelmethoden (bv. Waterval, RUP, Scrum);
 • Aantoonbare kennis van de ontwikkeling en het beheer van informatiesystemen;
 • Aantoonbare kennis van de administratieve organisatie en de bedrijfsprocessen;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met informatieanalyse en architectuurprincipes;
 • Aantoonbare kennis van requirement-engineering;
We werken tegelijkertijd aan het vergroten van de diversiteit van ons medewerkersbestand én het vergroten van onze inclusieve werkcultuur waarin je betrokken, gewaardeerd en gezien wordt. Wil je weten waarom wij diversiteit en inclusie in onze organisatie zo belangrijk vinden? Je leest het hier.

Aanbod

Klaar om het verschil te maken?
Als Coöperatie VGZ hebben we een belangrijke maatschappelijke opdracht. We zijn ons er sterk van bewust dat we die opdracht alleen kunnen uitvoeren als onze leden en partners vertrouwen in ons hebben. Vertrouwen dat wij elke dag opnieuw moeten verdienen, door integer en zorgvuldig te handelen. Om deze integriteit te kunnen waarborgen, screenen wij iedereen die werkzaamheden gaat verrichten voor VGZ. Ook zijn wij als zorgverzekeraar wettelijk verplicht om de betrouwbaarheid van medewerkers in een integriteitsgevoelige functie te onderbouwen.
Dat wij als organisatie een grote verantwoordelijkheid dragen, voelen wij. Risicobewust handelen is dan ook voor iedere VGZ'er een belangrijk onderdeel van het werk.
Ben jij klaar om bij ons het verschil te maken? Solliciteer dan op de vacature van Informatieanalist via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met Denise van Beek, Recruiter bij VGZ.

Bedrijfsomschrijving

Coöperatie VGZ. Voorop in gezondheid en zorg. Voor iedereen
Als Coöperatie VGZ werken we samen aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Onze bedrijfswaarden Menselijk, Aandacht, Vindingrijk en Betrouwbaar helpen ons dit waar te maken.  Wij willen een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt. Als coöperatie weerspiegelen we dat. Je voelt het als collega en je merkt het als je met ons samenwerkt. We hebben iets over voor een ander. Bij Coöperatie VGZ mag je zijn wie je bent en verwelkomen we alles wat jij met je meebrengt. Juist die verschillende perspectieven maken ons sterk.  Wij zijn een coöperatie waar je je als mens thuis voelt en waar leden zich bij betrokken voelen. Wij zijn een organisatie waar je trots op bent en waar je graag aan bijdraagt. Samen geven we vorm aan de toekomst. Wij zijn Coöperatie VGZ. Met elkaar. Voor elkaar.  Wil je meer weten over onze bedrijfswaarden? Neem dan een kijkje op onze website. 
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in