Wat
30 km afstand
Datum
Uren
Salaris
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Eindhoven.
8 dagen geleden geplaatst • 4x bekeken

Linux System Engineer | Eindhoven Eindhoven • Realtime Infra

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Realtime Infra

Realtime Infra
 • Gecontroleerde werkgever
 • Directe werkgever

Vacaturedetails

 • 24 - 40 uur
 • MBO of hoger
 • Vast contract
 • Junior/Medior/Senior

Vacatureomschrijving

Word jij enthousiast van Open Source Systemen zoals Ubuntu, OpenStack en verschillende database technologieën? Houd je van een uitdaging en bedenk je graag oplossingen voor processen die sneller of slimmer kunnen? Dan pas jij wellicht goed in het IT-ops team van Realtime Infra. Realtime Infra levert het Cloud platform waar Realtime Solutions logistieke diensten mee verleent aan een breed scala aan klanten zoals Kleertjes, Obelink, Mamaloes Babysjop en vele andere grote logistieke partijen.
Als systeembeheerder bij Realtime Infra heb je een zeer diverse rol en ga jij aan de slag met allerlei uitdagende projecten en beheertaken. Een voorbeeld van zo'n project waarmee jij aan de slag kan gaan, ligt in het kader van Site Reliability Engineering. Realtime heeft enorm korte release cycli, waardoor er momenteel een vraagstuk ligt over hoe updates snel en zonder problemen kunnen worden doorgevoerd. Als enthousiaste engineer duik jij in dit vraagstuk, onderzoek je het probleem en kom je uiteindelijk met een duurzame oplossing.

Jouw takenpakket:
 • Networking: uitdagingen op het gebied van software defined networking (o.a. OpenVSwitch, OpenVPN, DNS en iptables)
 • Systems: het beheren en aan elkaar knopen van open source pakketten (middels Juju). Hierbij gaat het veelal om eigen software, maar ook software die verpakt wordt (o.a. Nagios, Elasticsearch, MongoDB, HAProxy en RabbitMQ). Veel van de beheersoftware is geschreven in Go en Bash.
 • Site Reliability Engineering: het doen van risicoanalyses en hierbij behorende oplossingen aandragen. Is er een extra datacenter nodig? Moet er iets worden gedaan met BGP? Hoe zit het met de beveiliging?


Functie-eisen

De Linux System Engineer die wij zoeken is nieuwsgierig, leergierig en proactief. Je bent zeer geïnteresseerd in nieuwe technologieën en bent meer dan welwillend om continu bij te leren. Je gaat uitsluitend met Open Source producten werken. Het is daarom belangrijk dat je hier ervaring mee hebt en het bovenal leuk vindt om met dergelijke oplossingen aan de slag te gaan. Daarnaast is het belangrijk dat je uit jezelf met oplossingen komt. Zie jij een probleem in de software of een proces dat geautomatiseerd kan worden? Dan ga je hier direct mee aan de slag en kom je uiteindelijk met een fix.
De ideale kandidaat beschikt over:
 • Enkele jaren ervaring in een professionele werkomgeving;
 • Goede kennis van Linux-omgevingen;
 • Kennis van andere Open Source-producten is een grote pré.
Aanbod
Wil je verder kijken dan alleen een website, CMS of ERP? En zoek je echt uitdaging in je werk? Dan biedt Realtime Infra je de mogelijkheid je te verdiepen in hun horizontaal schaalbare cloud platform en de nieuwste technieken op het gebied van software ontwikkeling!

De organisatie biedt een fijne werkplek binnen een inspirerende omgeving op “de Hurk” in Eindhoven. Je komt te werken in een gedreven team dat kwaliteit wil leveren. Daarnaast is de organisatie zeer flexibel. Zo werken de meeste teamleden vanaf 10.00u, omdat ze nou eenmaal graag uitslapen. Je ontvangt een marktconform salaris, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Daarnaast zijn er meer dan genoeg studie- en cursusmogelijkheden.

Aanbod

Herken jij in bovenstaande waarden en wil je eens geheel vrijblijvend kennis maken? Mail dan je CV met motivatie via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb je vragen over de vacature, het bedrijf of procedure? Neem dan contact op met Thijs Cornelis via telefoonnummer 013-303 4117.

Het kan natuurlijk zijn, dat deze vacature niet helemaal op jouw lijf is geschreven. Ken je wel iemand anders? Doe ons én jouw bekende dan een plezier door deze vacature te delen.

Hupp ondersteunt Realtime Infra bij het vinden van de juiste kandidaat voor deze vacature.

Bedrijfsomschrijving

Ruim 15 jaar geleden begon de organisatie Realtime Solutions met het op afstand oplossen van logistieke vraagstukken. Dit begon bij het leveren van logistieke ASP (Application Service Provider) diensten, waar Realtime Infra is uitgegroeid en inmiddels de gewaardeerde SaaS-leverancier is geworden die het nu is. Inmiddels kunnen klanten als Kleertjes hun volledige voorraad 24/7 ‘realtime' volgen.
Solliciteer direct via je mobiel Solliciteer nu
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Wil je uitleggen wat er aan de hand is met deze vacature? (optioneel)
VersturenTerug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in